Jasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Slávny spevák priznáva: Počas karantény som pil deväť týždňov vkuse!
Zdielať na

Slávny spevák priznáva: Počas karantény som pil deväť týždňov vkuse!

Archívna reportáž

Životný štýl hudobníkov je častokrát poznačený alkoholom. Mnohí sa tak posmeľujú k lepším výkonom na pódiu, väčšej šou, či len zaháňajú trému. Rockové legendy častokrát odohrajú v hladinke aj niekoľkomesačné turné, mnohým sa stal tento zlozvyk, žiaľ, aj osudným. Známemu hudobníkovi z legendárnej britskej skupiny Oasis si divoký život rockera mu asi aj v jeho veku stále chýba.

Britský spevák Noel Gallagher priznal, že celých deväť týždňov v karanténe prepil a tento zážitok prirovnal k turné, akurát, že nemusel ani pohnúť prstom. Avšak tvrdí, že s alkoholom už musí skončiť.

​Spevák a gitarista slávnej britpopovej skupiny Oasis, Noel Gallagher, sa podľa denníka Daily Mail priznal svojmu kamošovi Mattovi Morganovi, že celú koronavírusovú karanténu prepil. "Že čo som robil? Na všetko som kašľal a pil som. Mal by som už konečne prestať piť," priznáva 53-ročný rockový rebel, a zároveň si sype popol na hlavu.

V rozhovore v šou Petra Croucha si Liam rypol do svojho brata Noela:

"Celkom slušný výkon, deväť týždňov, pil som každý jeden deň počas deviatich týždňov," šokuje Noel, ktorý skupinu Oasis opustil po tom, čo sa nepohodol so svojim bratom Liamom. "Je to celkom podobné, ako keď si na šnúre s kapelou, lenže bez tej námahy. Už sa teším, že to celé skončí. Už mám toho po krk, začína mi to poriadne celé liezť na nervy. Chápeš, nie?" rozčuľuje sa nad situáciou, spôsobenou pandémiou koronavírusu, a zdá sa, že v nej nachádza vinníka svojej alkoholickej šnúry.

Aj Liam prežíval karanténu celkom po svojom, cez hustý porast by ho málokto spoznal:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Alriiiiiiiiiiight 1 more this is it, its a beauty I wanna dedicate this to the 1 n only Simon Aldred love you Rasta LG x

Príspevok, ktorý zdieľa Liam Gallagher (@liamgallagher),

Iba nedávno mu totiž jeho brat, 47-ročný Liam navrhol, aby sa uzmierili a dali kapelu Oasis opäť dohromady, podľa jeho slov "by mal prestať trucovať a netrhať partiu." V televíznej šou sa mal Liam dokonca vyjadriť, že čaká iba na svojho brata Noela. Ten však tvrdohlavo mlčí a trávi svoj čas v alkoholovom opojení.

Pripomeňte si najväčší hit bratov Gallagherovcov:

Na otázku, či je ešte šanca, že sa Oasis dá jedného dňa dokopy, odpovedal: "Ja neviem, to sa musíte opýtať Noela. Ja mám veci zbalené, som pripravený. Ale myslím, že on, hm, neviem čo sa deje v jeho svete. Čakám na neho, keď príde s bonboniérou a ospravedlnením," rypol si  do brata niekdajší líder kapely Liam.

Odídenec Noel Gallagher založil vlastný projekt s názvom High Flying Birds:

Slávna britská skupina sa preslávila mnohými hitmi, z nich najzvučnejšie azda Wonderwall či Don´t Look Back in Anger. Avšak celé fungovanie kapely bolo poznačené konfliktmi medzi zakladajúcimi členmi, bratmi Liamom a Noelom Gallagherovými. Spory vyvrcholili v roku 2009, keď autor väčšiny piesní Oasis kapelu opustil. Dnes obaja pôsobia vo vlastných hudobných projektoch, no ani zďaleka dosiahli taký úspech ako pod hlavičkou Oasis.

Súvisiace články

Najčítanejšie