Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vplyv hormónov..? Tehotná Vendula Pizingerová šokujúco zarástla!
Zdielať na

Vplyv hormónov..? Tehotná Vendula Pizingerová šokujúco zarástla!

Archívna reportáž

Vendula Pizingerová v prvý májový deň poriadne zaskočila všetkých fanúšikov na sociálnej sieti, keď sa s maličkými topánočkami v ruke priznala, že s o 16 rokov mladším manželom Josefom čakajú bábätko. Pri 48-ročnej prezidentke nadácie Kvapka nádeje to už zrejme nikto nečakal. Ani ona.

Vendula Pizingerová sa už bábätka nevie dočkať a je úplne zjavné, že s manželom žiaria šťastím. Dieťatko by malo prísť na svet niekedy koncom leta a nastávajúca mamička je napriek vyššiemu veku stále vo výbornej kondícii.

Pred pár dňami absolvovala tehotná Vendula kontrolný ultrazvuk a evidentne je všetko v poriadku, lebo podľa fotiek lekár tehotnej nenariadil pokoj na lôžku.

​Pizingerová totiž pridáva nielen fotky z prírody, ale najnovšie aj zo žúru. Zaľúbených manželov  pozval kamarát na oslavu narodenín. "Keď má váš kamarát štyridsiatku, musíte splniť požiadavky na kostýmy v každej situácii," napísala k fotke Vendula. Tým vysvetlila, že polmetrový porast na jej tvári nie je náhly záchvat hormónov, ale kostým ZZ Top. Tému žúru totiž boli hudobné hviezdy 80. rokov.

Typické brady vybral Pizingerovej manžel, nič viac nebolo treba. Vendula si obliekla len biele tričko a rifle s trakmi, bruško tak parádne vyniklo. "Všetci sme si to veľmi užili! Ja som išla skoro spať, bola som tam najstaršia a tehotná, manžel sa v noci vrátil v poriadku domov s Madonnou a Freddiem Mercurym," prezradila Vendula s humorom. Hoci po ostatnej kontrole na ultrazvuku už iste tuší, akého pohlavia bábo nosí pod srdcom, zatiaľ si to necháva pre seba. Ako priznala, ona túži po dcérke, jej muž po synovi, jeden z nich teda bude rozhodne absolútne spokojný. No rozhodne budú obaja prešťastní, nech už to bude čokoľvek, najmä, aby bolo zdravé, ako znie absolútne pravdivé klišé.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie