Oblačno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Ivana Gáboríková už musí upokojovať rozhorčené mamičky! TOTO im prekážalo!
Zdielať na

Ivana Gáboríková už musí upokojovať rozhorčené mamičky! TOTO im prekážalo!

Archívna reportáž

Ivana a Marián Gáboríkovci majú doma už štvrtý týždeň ten najväčší poklad. Ich dcérka Bella sa narodila 20. mája v trenčianskej pôrodnici a nepochybne robí svojim rodičom veľkú radosť. Ivana robí rozhodne to najlepšie, čo vie, evidentne sa ale nájdu ľudia, ktorí o tom nie sú presvedčení.

Celebritné mamičky to nemajú ľahké. Zverejnenie akejkoľvek fotky musia dobre zvážiť, ak nechcú čeliť bombardovaniu zo strany verejnosti. Narazila aj Ivana Gáboriková, ktorá zverejnila vo svojich instastories na pohľad normálny záber z kočíkovania.

Čo sa ale môže zdať niekomu bežné a ani by mu to nenapadlo komentovať, môže iných rozhorčiť. Hoci to v tomto prípade zrejme mysleli skutočne dobre.

​Ivana mala cez kočík prehodenú tkaninu, ktorá pôsobila ako plienka. Pravdou je, že v lete je bežné vidieť kočíkujúce mamičky s prekrytým kočíkom plienkou či dečkou. Na túto tému sa už vyjadrovali viacerí odborníci, že to môže byť pre zdravie bábätka veľmi nebezpečné. Ak nie je zabezpečené prúdenie vzduchu, prikrytý priestor pod strieškou kočíka sa výrazne prehrieva, a kým vonku môže byť príjemných 25°C, bábätko sa varí v aj o 15 stupňov vyššej teplote.

Gáboríkovci si kočíkovanie užívajú:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

FAMILY❤️ Where life begins and love never ends.

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns),

Ivana ale jednoznačne presne vie, čo robí. Na margo mnohých správ od fanúšičiek s "dobrými radami" sa preto rozhodla dať jasne najavo, ako to s jej kočíkom je. Ako mnohé iné, aj Ivanin luxusný kočík má prúdenie vzduchu zabezpečené. "Pre všetky ženy píšuce mi ohľadom prehriatia dieťaťa v kočíku. Prosím, kľud! Kočík má celú zadnú časť vetraciu so sieťkou," napísala a dokladovala aj fotkou.

Instagram/IG

Navyše, kočík ani nemala prekrytý plienkou, ale špeciálnou priedušnou tkaninou. Podľa všetkých fotiek, ktoré Ivana doteraz zverejnila je jasné, že sa ako rodičia na bábo dobre pripravili a vedia, ako sa vyhnúť základným chybám.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie