Zatiahnuté, dažďové prehánky
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Hviezdna speváčka v slzách! Prišla o milovanú bytosť
Zdielať na

Hviezdna speváčka v slzách! Prišla o milovanú bytosť

Zdroj: Instagram/RO

Po rodičoch sú obvykle pre deti najmilovanejšími bytosťami ich starí rodičia. O vnúčatá sa starajú, opatrujú, obdarúvajú a milujú ich nekonečnou láskou. Bolesť zo straty drahej starej mamy práve zažíva populárna speváčka Rita Ora.

Rita Ora si svoju zosnulú starú mamu uctila nielen fotkami, ale aj pekný vyznaním na Instagrame. Hoci sú pôvodom z chudobného Kosova, kde sa v Prištine narodila aj 29-ročná speváčka, starí rodičia speváčky strávili značnú časť života v Moskve, kde pôsobil Ritin dedko ako albánsky konzul.

Počas toho obdobia vyštudovala speváčkina mama v hlavnom meste vtedajšieho Sovietskeho zväzu medicínu, pričom sa špecializovala na psychiatriu, a stará mama žila naplno životom manželky diplomata.

Pozrite si Ritinu pesničku, ktorá má vyše 400 miliónov zhliadnutí:

Tak si ju aj Rita navždy bude pamätať. "Drahá Nani, bola si tá najočarujúcejšia, šik, usilovná a nezávislá osoba, akú som kedy poznala," začala vyznanie Rita. "Každý deň sa išla prejsť vyobliekaná, vyzerajúc úžasne, kúpila si svoju kávičku, bez akejkoľvek pomoci," opísala nezávislosť starej mamy aj v pokročilom veku.

"Bola taká starostlivá a taká vtipná! Bože, koľko sme sa my nasmiali, ale keď chcela povedať pravdu, nebrala si servítky," priblížila niečo z otvorenej povahy zosnulej starej mamy. "Budeš mi chýbať každý deň. Odpočívaj v pokoji, viem, že nás budeš chrániť a viesť. Pokús sa tam hore príliš nežúrovať," ukončila 29-ročná speváčka vyznanie s humorom. Je zjavné, že hoci za starou mamou žiali, situáciu prijala a snaží sa zachovať si tie najkrajšie spomienky.

Ritu posledné týždne trápi aj to, že jej mama je ako lekárka v prvej línii v boji s koronavírusom. Napriek strachu sa však ako dobrovoľníčka prihlásila aj vychytená speváčka. Je jasné, že po zosnulej starej mame sa v rodine dedí usilovnosť aj odvaha.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie