Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
A je to tu! Monika Bagárová spraví pre svoju dcéru všetko, vrátane TOHTO!
Zdielať na

A je to tu! Monika Bagárová spraví pre svoju dcéru všetko, vrátane TOHTO!

Archívna reportáž

Tretí týždeň je mamou. Monika Bagárová má síce len 25 rokov, čo je na súčasné zvyky skôr mladší vek na materstvo, no zjavne sa v ňom našla. Nečudo, má dcérku a tak ju môže parádiť ako sa jej páči.

Ešte pred narodením malej Rumie bolo jasné, že mamička Monika Bagárová je romanticky naladená. Krásne, jemne pastelové tóny detskej izby, a najmä - obrovské kvety. Kvety na stene, ako aj na perinke malého dievčatka.

Dievčatko si skutočne žije ako princezná, nielen v krásnom prostredí a blahobyte, ale aj obklopená láskou a dokonalou opaterou. Mamička Monika si svoje dievčatko skutočne hýčka.

O speváckych kvalitách Moniky Bagárovej niet pochýb, toto je jedna z jej najúspešnejších piesní:

Je zjavné, že speváčka je tu pre svoju dcérku skutočne naplno a vie, že fyzická blízkosť bábätka s mamou je to najlepšie. "Ak je život film, tak ty si jeho najlepšia časť," okomentovala fotku, kde malinká Ruminka spinká na jej hrudi. Dievčatko sa zjavne "potatilo", ako to okomentovala aj Twiinska Daniela:  "Celý tatino, rovnako, ako u nás".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

If Life Is a Movie Then You’re The Best Part ♥️ #endlesslove

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika),

No najzásadnejšiu vec priznala Monika v Instastories. Speváčka sa môže konečne naplno realizovať aj doma a nemusí to byť iba spievanie v sprche. "A už je to tu," okomentovala videjko spievajúca mama Monika. Malá Rumia sa evidentne teší z maminho krásneho hlasu, keď jej spieva uspávanky. Napokon, tak, ako každé bábätko, keď sa mu prihovára mama, nech už má akýkoľvek hlas.

Súvisiace články

Najčítanejšie