Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dara Rolins ukázala TELO a všetkým padla sánka! Ide na súťaž?!
Zdielať na

Dara Rolins ukázala TELO a všetkým padla sánka! Ide na súťaž?!

Archívna reportáž

To, že Dara Rolins má podľa aktuálnych požiadaviek šoubiznisu dokonalú postavu, je známa vec už roky. Pôsobí, akoby na tele nemala ani gram tuku, a tak ľudia predpokladajú, že polovicu voľného času trávi v posilňovni. Ona to vytrvalo popiera.

K dokonalým prsiam si 48-ročná Dara Rolins už dávno pomohla silikónovými implantátmi, ale dokonalú postavu si vyformovala sama. A ako tvrdí, ani náhodou za tým nie sú hodiny v posilňovni, ani nekonečné kardio.

Dara je milovníčka jógy a hoci toto cvičenie pôsobí na pohľad veľmi komótne a jednoducho, každý kto skúsil cvičiť asány vie, že je to poriadna makačka. No Dara je skutočne až šokujúco svalnatá.

​Takto sa "resetuje" Dara:

​Štíhla, no pritom s obdivuhodným svalstvom. Presne tak vyzerá Dara, ktorá sa svojím telom rada pochváli. Aktuálne pridala fotku, od ktorej vie človek len ťažko odtrhnúť zrak. Dara pôsobí, že sa práve chystá na fitness súťaž. No ako priznala, fotka nie je úplne aktuálna. Je z jej každoročnej dovolenke na Bali. "U mňa v tej dobe prebieha najobľúbenejšia repríza leta. A pozerám, že som tam vysekaná ako do súťaže," posúdila Dara neskromne, no realisticky svoju fotku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Táto fotka z aktuálneho čísla @emma.magazine dokonale definuje LETO☀️! A to sme to fotili v januári☃️, v čase kedy ľudia stoja skôr na svahu:). U mňa v tej dobe prebieha najobľúbenejšia repríza leta. A pozerám, že som tam vysekaná jak do súťaže:)???. Tak TAKTO vyzerá moje telo len na Bali???☺️.To vám môžem zodpovedne potvrdiť:). Po mesiaci pravidelného cvičenia, extrémne zdravého, čerstvého jedla. Žiadna drina, len režim a cielené vedenie, uvedomenie si seba, svojho tela, tej pohody. Podnebie, vlhký vzduch k tomu a pokoj všade okolo aj vo mne, prebúdzanie sa do každého ďaľšieho dňa s úsmevom?...Slnko nám svedčí, lieči, z vnútra aj z venčí:))??Užívajte, tu u nás sa dnes snaží potešiť nás o 106:)??☀️?!!! #summervibes #celysvetjenas #enjoythelittlethings #smile #weekendmood

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Speváčka ale vzápätí dodala, že takto nevyzerá bežne. "Takto vyzerá moje telo len na Bali.To vám môžem zodpovedne potvrdiť. Po mesiaci pravidelného cvičenia, extrémne zdravého, čerstvého jedla. Žiadna drina, len režim a cielené vedenie, uvedomenie si seba, svojho tela, tej pohody," prezradila svoj recept na vyšpičkovanú formu. Pochopiteľne, keby tam došla s 30 kilovou nadváhou, zrejme by to nedotiahla do formy, ako má na fotke, no rozhodne vymenovala tie správne ingrediencie pre každého, kto chce so svojou postavou niečo robiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie