Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Najrozkošnejšie VIDEO! Mama Serena a jej malá dcérka ako princezné!
Zdielať na

Najrozkošnejšie VIDEO! Mama Serena a jej malá dcérka ako princezné!

Archívna reportáž

Mnohí rodičia musia priznať, že pre potešenie svojich ratolestí sú ochotní robiť aj psie kusy. Nechať si pokresliť tvár, vliezť do psej búdy či zatancovať si so svojou malou princeznou Elzou okúsil už nejeden rodič. O nič viac sa nelíšia aj rodičia z radov slávnych osobností a k oddanému oteckovi Dwaynovi Johnsonovi alias The Rockovi sa najnovšie pridala aj jedna z najlepších tenistiek sveta, Serena Williams.

Na svojej sociálnej sieti zdieľala Serena Wiliams video, ktoré ju zachytáva v polohe, v akej sa ctižiadostivá športovkyňa  obvykle neprezentuje. V spoločnosti svojej malej dcérky na ňom predvádza tanečné kreácie v žiarivo žltých šatách, a zdá sa, že ju to náramne baví.

Serena je so svojou malou dcérkou Olympiou zohraná dvojka a tak ani počas karantény v ich domácnosti nuda nehrozila. Keďže malé dievčatko vo svojich rúčkach raketu ešte asi neudrží, na spríjemnenie chvíľ v izolácii zvolili tanec. Obe dievčatá sa obliekli do krásnych žltých šiat, presne takých, aké mala rozprávková Bella v obľúbenom príbehu Kráska a zviera.

Serena to vie poriadne roztočiť, v zákulisí istej športovej udalosti predviedla takýto horúci tanček:

​Niekdajšia hviezda tenisových kurtov sa pred dvomi rokmi stala matkou a v tejto úlohe sa zjavne našla. Pre svoj malý poklad urobila 38-ročná Serena sledovanie rozprávky naozajstným zážitkom a pri úvodnej zvučke neváhala predniesť veselý tanec spojený zo spevom. Olympia s pukancami v ruke najskôr zvedavo mamu sleduje, a neskôr sa k nej pridá a rozkošne sa krúti popri nej. Po chvíľke sa zvalí na zem a vymýšľa si vlastné kreácie. "Tak veľmi ju ľúbim," okomentovala rozkošné video jej sestra, o nič menej slávna tenistka Venus. Zaujímavosťou je, že vrcholová tenistka má zároveň príjemný hlas a spev jej ide celkom prirodzene.

Serena zdieľala rozkošné video na svojom instagramovom profile:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Keeping busy

Príspevok, ktorý zdieľa Serena Williams (@serenawilliams),

Serena Williams a jej manžel Alexis Ohanian, jeden zo zakladateľov sociálnej siete Reddit, sa stretli v roku 2015 v Ríme, kde zhodou okolností trávili čas v rovnakom hoteli. Odvtedy spolu randili, a o rok ju na tom istom mieste požiadal o ruku. Len mesiac po zásnubách zistili tú najradostnejšiu novinku, Serena bola v tom čase už tehotná. Svadba sa konala rok po zásnubách, v novembri 2017, iba dva mesiace po tom, ako prišla na svet ich spoločná dcérka Olympia.

Súvisiace články

Najčítanejšie