Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Konečne je to tu! Dominika Cibulková zverejnila fotku z Viedne!
Zdielať na

Konečne je to tu! Dominika Cibulková zverejnila fotku z Viedne!

Archívna reportáž

Naša najúspešnejšia tenistka, 31-ročná Dominika Cibulková, si veľmi priala, aby mal jej synček dátum narodenia 6. 6. 2020. Opakujúce sa cifry to však nebudú a nie je to ani vypočítaný termín pôrodu. Od 9. júna uplynuli už ďalšie takmer štyri dni a Jakubko sa stále nehlási.

Ktovie, aké číslice sa ešte Dominike Cibulkovej páčia, no veľa ich už na výber nemá. Jej synček to už zrejme dlhšie, ako ešte pár dní, naťahovať nebude. Svedčí o tom aj fakt, že Dominika sa už presunula do Viedne.

Práve hlavné mesto Rakúska a luxusnú súkromnú pôrodnicu, kde môže vyjsť pôrod a následný pobyt až na približne 8000 eur, si totiž zvolila tenistka za miesto, kde sa jej syn narodí.

Dominika sa nejakú chvíľu na akciách smotánky neobjaví:

​Podľa fotky, ktorú dala do svojich stories na Instagrame, síce ešte neporodila, ale už to zrejme dlho nepotrvá, keď jej lekár odporučil presun. Dokonca to berú tak vážne, že svojho pôrodníka ma Dominika stále pri sebe. "Dnešný obed pod lekárskym dohľadom. V tieto dni už bez doktora ani na krok," okomentovala fotku nastávajúca mamička.

Dominika sa už zrejme skutočne sústredí naplno na príchod bábätka, jej príspevkov na Instagrame sú čoraz menej:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

About today-still 2in1 ⏳??uz padaju tipy v kruhu najblizsich ze kedy.. ??

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Na fotke sa nad tanierom so špargľou spokojne usmieva nielen Dominika s lekárom, ale aj jej manžel. Evidentne si Viedeň užívajú, čo aj tenistka okomentovala: "Prvýkrát po štyroch mesiacoch aspoň vo Viedni, to bol pocit!" Je viac ako isté, že tam nešli na otočku a domov už prídu manželia v trojici. A ten tretí nebude lekár, ale malý Jakubko. Možno sa Dominike podarí mať nedeľniatko, teda dieťa šťasteny, ako sa hovorí.

Súvisiace články

Najčítanejšie