Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Šeredovej bábätko v rukách zlej Cruelly?! Omyl, TOTO je jej výstredná babička!
Zdielať na

Šeredovej bábätko v rukách zlej Cruelly?! Omyl, TOTO je jej výstredná babička!

Archívna reportáž

Herečka, modelka, 1. vicemiss Česka 1998 a štvrtá na Miss World, no najmä trojnásobná mama. Alena Šeredová sa vo svojich 42 rokoch dočkala vysnívanej dcérky Vivienne Charlotte. Dvoch synov má z predchádzajúceho manželstva so slávnym brankárom Gigim Buffonom, tentokrát zamierili ešte vyššie.

Krásna Alena Šeredová je v Taliansku, kde žije už vyše 20 rokov, veľkou hviezdou. Odkedy ako 17-ročná prišla do Milána za kariérou modelky, otvoril sa jej svet miestnych celebrít. Ako televízna hviezda sa zoznámila aj s hviezdnym brankárom Juventusu Turín, Gigim Buffonom, s ktorým má dvoch synov, 12-ročného Thomasa a 10-ročného Davida Lee.

Pred tromi týždňami sa stala mamou do tretice. Dočkala sa dcérky, ktorej otcom je miliardársky dedič s modrou krvou, 46-ročný Alessandro Nasi.

​Alessandro je synom starého turínskeho rodu Nasi, z prvého manželstva Andreu Nasiho s Danielou Remmert. Táto čiperná sedemdesiatnička je obľúbeným sústom pre talianske médiá pre svoju výnimočnú extravagantnosť. Účes ako Cruella de Vil z rozprávky o 101 dalmatíncoch a skutočne pestré okázalé oblečenie, aj zariadenie v jej sídle.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ed oggi ho fatto la nonna !!!!!

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela (@daniela_remmert),

V tejto kvetinovej rozprávke sa ocitla malá Vivienne. "Dnes som robila babičku," okomentovala fotku s vnučkou v náručí samotná Daniela. Tváričku malej princeznej ale neukázali, Alena ju začala prekrývať smajlíkmi. U starej mamy sa ale bábätku nepochybne páči, trblietavý obrovský šperk na jej krku musel zaujať aj zatiaľ nedovyvinutý zrak dievčatka. A keď bude väčšia, bude to mať u babičky ako v rozprávke o Šípkovej Ruženke.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie