Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dočkala sa! Dominika Cibulková je MAMA!
Zdielať na

Dočkala sa! Dominika Cibulková je MAMA!

Archívna reportáž

A je to tu! Slovenská tenistka Dominika Cibulková porodila svojho prvého potomka, malého Jakubka, ktorého sa spolu s manželom Michalom Navarom už nevedeli dočkať. Dominika síce túžila porodiť už 6. júna, no zdá sa mladý pán nechal mamičku ešte trošku čakať.

Bez mesiaca takmer presne štyri roky po svadbe prišiel najkrajší dar v živote manželov Navarových. Štrnásty jún bude pre Dominiku a Michala už navždy jedným z najdôležitejších dní ich života. Do života im totiž pred štvrtou ráno vstúpil ich prvý syn, Jakubko.

Oficiálny termín pôrodu bol  stanovený až na 9. júna, no je úplne prirodzené porodiť s rozdielom plus či mínus dokonca pár dní, či dokonca až dvoch týždňov. Dominika tajne dúfala, že sa Jakubko bude mať dátum narodenia 6.6., no mladý pán doprial svojim rodičom ešte chvíľku napätia, kým sa z pohodlia maminho bruška rozhodol vybrať na svet.

Dominika si už v kariére užila mnoho hviezdnych momentov, teraz ju čaká iné, no naozaj krásne obdobie:

​Dominika porodila svoje prvé dieťatko v luxusnej súkromnej pôrodnici vo Viedni, kde sa v momentálnej situácii musela prispôsobiť ich podmienkam. Budúca mamička tak viackrát absolvovala testy na koronavírus, ktoré nesmeli byť staršie ako tri dni. No zopár formalít Dominiku neodradilo od pôrodu za hranicami Slovenska, a dnes sa teší z malého Jakubka.

Dominika sa s krásnou správou podelila so svojimi fanúšikmi na Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

And our world will never be the same again ❤️❤️❤️ 14/06/2020 we welcomed our precious son Jakub Navara ✨

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Dominika aj Jakubko sú zdraví a tak si môžu spoločne užívať prvé dni v luxuse pôrodnice, ktorá skutočne bežnú nemocnicu nepripomína ani trochu. Dominika si svoje ťažko zarobené peniaze užíva naplno a tak jej iste neprekáža, že za taký významný moment vo svojom živote zaplatí zhruba osem tisíc eur.

Súvisiace články

Najčítanejšie