Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Veľké sklamanie na dovolenke?! Jasmina a Rytmus TAKÉTO ubytovanie nečakali!
Zdielať na

Veľké sklamanie na dovolenke?! Jasmina a Rytmus TAKÉTO ubytovanie nečakali!

Archívna reportáž

Od minulého týždňa si Jasmina a Patrik Vrbovskí užívajú krásy Jadranu. So Sanelom vyrazili do Chorvátska a pochválili sa krásnym ubytovaním s luxusnou mega terasou. Presne také niečo by si asi každý predstavil pri tomto pár milujúcom prepych.

Ešte pred pár dňami bolo Rytmusovi a Jasmine čo závidieť. Fotky z krásnej Opatije na koreni poloostrovu Istria dokazovali, že si to užívajú skutočne naplno. Krásny apartmán, skvelé jedlo, výlety na motorových člnoch aj prechádzky po peknej promenáde.

Jasmina na dovolenke oslávila aj svoje 31. narodeniny a v jednom z príspevkov na Instagrame sa rozplývala nadšením a vďačnosťou za všetko, čo jej život dáva. A je jasné, že sa narodila pod šťastnou hviezdou.

Jasmina chce svoj pozitívny pohľad šíriť ďalej:

​Podľa aktuálnej fotky na Jasmininom profile sa ale kdesi počas ich dovolenky stala chyba. Odfotila sa pri sušiakoch plných bielizne, pred ošarpanou malou prístavbou. "Ja ti neviem, či nás to rbnb troška s tým samostatným domčekom s predzáhradkou neodžubalo," napísala Jasmina komentár k fotke. Už na prvý pohľad je ale na tejto správe niečo čudné.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ja ti neviem či nás to rbnb troška s tým samostatným domčekom s predzáhradkou neodžubalo? (?) Pekný pondelok?

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Jednak Jasmina vynechala prvé písmenko známej služby, ktorá sprostredkúva ubytovanie na súkromí po celom svete. A tiež je zrejmé, že v ošarpanej prístavbe by si asi nikto netrúfol ubytovanie ponúkať. Mama malého Sanela tak zrejme opäť raz ukázala, aká je veselá kopa. Už aj podľa počtu rehotajúcich sa smajlíkov v komentároch jej to vyšlo a ľudí poriadne pobavila. Manželia Vrbovskí si so svojím tučným účtom môžu veselo užívať dovolenku v plnom prepychu.

Súvisiace články

Najčítanejšie