Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Agáta na fotke s veľkým fešákom! Pridala hneď aj vyznanie lásky!
Zdielať na

Agáta na fotke s veľkým fešákom! Pridala hneď aj vyznanie lásky!

Archívna reportáž

Agáta Hanychová pôsobí šťastne, aj keď na poli lásky jej to nevyšlo ani s jedným z otcov jej dvoch rozkošných detí. Našťastie, jej bývalí partneri sa o spoločné deti zaujímajú, a tak si môže Agáta naplno užívať všetky výhody, ktoré single život ponúka. Vďaka jej záľube v cestovaní spoznala mnoho nových ľudí a medzi nimi aj prípadných adeptov na lásku, zjavne však dáva prednosť slobode.

Česká herečka Veronika Žilková je okrem Agáty aj mamou ďalších piatich detí. Práve jednému zo svojich súrodencov Agáta nedávno vyznala lásku na Instagrame a pridala zopár veselých súrodeneckých fotiek v bazéne. Nie každý totiž tušil, že sympatický český herec Vincent Navrátil je Agátin mladší brat.

Agáta síce momentálne postráda vo svojom živote stáleho partnera, no podľa jej instagramového profilu jej to, zdá sa, vôbec neprekáža. Slnečné dni vypĺňa prácou v záhradke, či oddychom v bazéne pri jej rodinnom dome. Inak to nebolo ani uplynulý horúci víkend, keď sa teploty vyšplhali na niektorých miestach až na tropických 34 stupňov. V bazéne sa však nezabávala sama, ale s mladým fešákom.

Manželstvo s Jakubom Prachařom Agáte nevyšlo, no z ich vzťahu vzišla rozkošná dcéra Mia:

​Text pod fotkami prezradil, že sa nejedná o nového milenca, ale o jej brata Vincenta. "To je tak, keď máte najkrajšieho a najvtipnejšieho brata, to je potom ťažké si niekoho nájsť," vtipne vzniesla Agáta kompliment svojmu bratovi a zároveň zhodnotila svoju milostnú situáciu. K textu pridala hashtagy "súrodenecká láska" a "neznášame sa". Zdá sa, že temperament je v tejto rodine dedičný po Veronike Žilkovej, keďže súrodenci majú spoločnú iba mamu.

Agáta sa bratom Vincentom pochválila na sociálnej sieti:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

To je tak kdyz mas nejhezciho a nejvtipnejsiho bratra,to je pak tezky si nekoho najit;))) #love #sourozeneckalaska #nesnasimese @vincentnavratil

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova),

Veronika Žilková je mamou šiestich detí, z toho jej biologickými sú Agáta (35) s Jířím Hanychom, Cyril (32) a spomínaný Vincent (23) s Marekom Navrátilom, a najmladšia dcéra 13-ročná Kordula Stropnická s Martinom Stropnickým. V roku 2007 rokmi však Veroniku s Martinom Stronickým postihla tragédia, keď im novorodené dieťa po polroku života zomrelo na vážnu vrodenú vadu. Veronika má aj dve adoptované deti, Markétu a Honzu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie