Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Veľká radosť! Aneta Parišková zverejnila fotky, ktoré sú veľavravné!
Zdielať na

Veľká radosť! Aneta Parišková zverejnila fotky, ktoré sú veľavravné!

Archívna reportáž

Pred pár týždňami sa v rodine jojkárskej moderátorky Anety Pariškovej zastavil čas. Mama troch synov si vypočula hrozivú správu - má rakovinu. Konkrétne Non-Hodgkinov lymfóm, ktorý diagnostikovali napríklad aj Karlovi Gottovi.

Pri včasnom diagnostikovaní a okamžitom nasadení liečby je Non-Hodgkinov lymfóm pomerne úspešne liečiteľný. Aneta Parišková preto neváhala a okamžite sa pustila do liečby. Má už za sebou chemoterapie, ktorú ju obrali o vlasy, no zjavne nie o chuť žiť, našťastie.

Anetka je levica a presne tak sa chorobe aj postavila. Dokonca si aj v tých najťažších chvíľach stále zachovala aj humor, čo bolo jasné napríklad z fotiek, kde jej manžel Mirko oholil hlavu.

Aneta je odhodlaná bojovať naplno:

​Aneta však neprestala vykonávať ani svoje najväčšie poslanie - byť milujúcou mamou svojim trom synom. V polovici júna sa zúčastnila ich 1. svätého prijímania. Teraz neváhala a vyrazila s rodinkou na výlet. "Moji štyria chalani ma dnes zobrali na výlet. Chceli vidieť, kde je možné byť naraz v troch štátoch, teda na Slovensku, v Maďarsku a v Rakúsku," napísala Anetka k fotke evidentne z "trojmedzia" v Rusovciach. To je skvelá správa, že je aktuálne mimo múrov nemocnice a má napriek ťažkej liečbe dosť síl, aby strávila deň výletom s rodinou.

No z ďalšej vety predsa len cítiť, že nie je všetko úplne dokonalé. "Bolo skvelé byť vonku a mať aspoň na chvíľu pocit, že zase žijem normálne," moderátorka zvolila slová, z ktorých je jasné, že zvádza neľahký boj. Aj pochudnutá tvár a holá hlava sú znakmi, že Anetka má ešte pred sebou cestu k úplnému uzdraveniu, no iste neprestáva veriť, že tá radostná správa príde už onedlho. Všetci jej nepochybne držia palce, čo je jasné aj z komentárov.

Súvisiace články

Najčítanejšie