Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Veľká radosť! Aneta Parišková zverejnila fotky, ktoré sú veľavravné!
Zdielať na

Veľká radosť! Aneta Parišková zverejnila fotky, ktoré sú veľavravné!

Archívna reportáž

Pred pár týždňami sa v rodine jojkárskej moderátorky Anety Pariškovej zastavil čas. Mama troch synov si vypočula hrozivú správu - má rakovinu. Konkrétne Non-Hodgkinov lymfóm, ktorý diagnostikovali napríklad aj Karlovi Gottovi.

Pri včasnom diagnostikovaní a okamžitom nasadení liečby je Non-Hodgkinov lymfóm pomerne úspešne liečiteľný. Aneta Parišková preto neváhala a okamžite sa pustila do liečby. Má už za sebou chemoterapie, ktorú ju obrali o vlasy, no zjavne nie o chuť žiť, našťastie.

Anetka je levica a presne tak sa chorobe aj postavila. Dokonca si aj v tých najťažších chvíľach stále zachovala aj humor, čo bolo jasné napríklad z fotiek, kde jej manžel Mirko oholil hlavu.

Aneta je odhodlaná bojovať naplno:

​Aneta však neprestala vykonávať ani svoje najväčšie poslanie - byť milujúcou mamou svojim trom synom. V polovici júna sa zúčastnila ich 1. svätého prijímania. Teraz neváhala a vyrazila s rodinkou na výlet. "Moji štyria chalani ma dnes zobrali na výlet. Chceli vidieť, kde je možné byť naraz v troch štátoch, teda na Slovensku, v Maďarsku a v Rakúsku," napísala Anetka k fotke evidentne z "trojmedzia" v Rusovciach. To je skvelá správa, že je aktuálne mimo múrov nemocnice a má napriek ťažkej liečbe dosť síl, aby strávila deň výletom s rodinou.

No z ďalšej vety predsa len cítiť, že nie je všetko úplne dokonalé. "Bolo skvelé byť vonku a mať aspoň na chvíľu pocit, že zase žijem normálne," moderátorka zvolila slová, z ktorých je jasné, že zvádza neľahký boj. Aj pochudnutá tvár a holá hlava sú znakmi, že Anetka má ešte pred sebou cestu k úplnému uzdraveniu, no iste neprestáva veriť, že tá radostná správa príde už onedlho. Všetci jej nepochybne držia palce, čo je jasné aj z komentárov.

Súvisiace články

Najčítanejšie