Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Schudnutá Adele prekvapila! Pod vplyvom alkoholu, tancujúc na vlastnú pieseň!
Zdielať na

Schudnutá Adele prekvapila! Pod vplyvom alkoholu, tancujúc na vlastnú pieseň!

Archívna reportáž

Už je to niekoľko rokov, čo sociálne siete ovládol fenomén fyzických premien a ich dokumentovanie. Za niektorými je skutočne vidno kus tvrdej práce a sebazaprenia, a možno aj preto na mnohých pôsobia motivačne. Veľkou fyzickou premenou prešla aj speváčka Adele, ktorá je však na obrázky svojho nového ja veľmi skúpa.

Speváčka Adele za posledný rok schudla úctyhodných 50 kíl, a zdá sa, že sa k plným tvarom už neplánuje vrátiť. Platí si špičkového trénera, ktorý jej nielen zostavuje účinný tréningový plán, ale aj megaprísny jedálniček. No občas predsa len urobí výnimku a zhreší, napríklad v podobe osviežujúceho alkoholického nápoja.

K štíhlej postave sa 32-ročná speváčka Adele za rok tvrdej driny dostala aj prísnou diétou, ktorá jej dovolí prijať iba tisíc kalórií denne. Pre predstavu, iba jedna porcia pravých slovenských halušiek obsahuje približne toto množstvo kalórií. Po tom, čo talentovaná speváčka Adele ukázala začiatkom mája svoju narodeninovú fotku, na ktorej vyzerala v čiernych minišatách bez 50 kíl nadváhy ako vymenená, postupne dávkuje svoju fanúšikom aktuálnejšie fotky.

Speváčka Adele je mesiac čo mesiac stále štíhlejšia. Posledné video spred pár týždňov vyvolalo búrlivé debaty o speváčkinej štíhlej tvári:

"Po piatich cideroch," napísala pod fotku, ktorá zachytáva krásnu Adele v dobrej nálade po tradičnom alkoholickom nápoji, oblečenú v krásnych šatách od Chloé. Na obrazovke televízora vedľa Adele beží záznam z koncertu v Glastonbury z roku 2016, na ktorom vystúpila v tých istých šatách, a rozdiel je skutočne veľký. Aj keď treba uznať, že v krásnom kúsku oblečenia mala svoje čaro aj s plnšími krivkami.

Adele sa na Instagrame ukazuje iba výnimočne. Avšak jej fotka v krásnych šatách vzbudila vlnu záujmu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

5 ciders in ??

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele),

Avšak to, čo Adeliných fanúšikov zaujíma viac, ako jej jedálniček či číslo na váhe, je jej hudba. Fanúšikovia márne čakali na vydanie nového albumu koncom roka 2019, no od jej manažéra sa aspoň dočkali uistenia, že jej štvrtý štúdiový album vyjde v roku 2020. Samotná Adele sľúbila, že sa fanúšikovia môžu tešiť už v septembri, no koronavírus jej plány značne skrížil. Zaujímavosťou je, že jej doterajšie albumy niesli názov čísloviek 19, 21 a 25, ktoré znamenajú vek speváčky v čase jej práce na albumoch. Ak pôjde speváčke teda všetko podľa plánu, jej album by snáď stihol ešte niesť názov 32.

Súvisiace články

Najčítanejšie