Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tri krásne fotky rodinky Moniky Bagárovej! TENTO detail rozhodne stojí za to!
Zdielať na

Tri krásne fotky rodinky Moniky Bagárovej! TENTO detail rozhodne stojí za to!

Archívna reportáž

Malá Rumia Muradova, dcérka speváčky Moniky Bagárovej a zápasníka Makhmuda Muradova, v sobotu oslávila "mesačniny". Ona to ešte netuší, ale jej rodičia sú už celý mesiac najšťastnejší na svete. Monika tento malý sviatok oslávila hneď tromi idylickými fotkami rodinky.

Monika Bagárová už presne vie, ktorý deň je najšťastnejší v jej živote - 27. máj 2020. Síce týždeň pred termínom a napokon cisárskym rezom, ale najdôležitejšie iste je, že dievčatko prišlo na svet zdravé a darí sa mu dobre.

Ako malá Rumia, ktorá dostala meno po svojej uzbeckej starej mame, napreduje, môžu fanúšikovia Moniky sledovať celkom detailne. Speváčka svoje dievčatko neskrýva, práve naopak.

Pozrite si jednu z najvydarenejších Monikiných piesní:

O tom, že Monika stavila na ružovú, sa už všetci presvedčili. Prekrásna romantická izbička, ako aj oblečenie či perinka s kvetinkami sú pre malé dievčatko ako stvorené. Romantické malo byť zrejme aj rodinné fotenie pri príležitosti "mesačnín" malej princeznej. Aj by to tak vyzeralo, nebyť poslednej fotky a najmä ocinkovho komentára.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

ℳℯ̌??? ??ℴ?? ?

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika),

Na všetkých troch fotkách je jasné, že rodičia žiaria šťastím. No na tej poslednej už Muradove "ksichtenie" napovedá, že čosi je inak. A komentár to zaklincoval. "Posledná fotka proste delo! Mamo, bež malú prebaliť, zase sa pokakala! Je po tebe," napísal Ruminkiným spoľahlivým trávením zjavne veľmi pobavený otecko.

Monika pridala aj takéto krásne láskyplné video:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Nepopsatelná láska ?

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika),

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie