Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jasmina má narodeniny a Rytmus sa opäť TAKTO vytiahol!
Zdielať na

Jasmina má narodeniny a Rytmus sa opäť TAKTO vytiahol!

Archívna reportáž

Že sú Patrik a Jasmina Vrbovskí zaľúbení stále ako v prvý deň, ba dokonca azda aj viac, je každému jasné už na prvý pohľad. Nekonečné vyznania lásky, ona jemu, on jej, obaja Sanelovi, sú však veľmi pekným vzorom aj pre ostatných. Jednak ukazujú, že človek nemusí byť pubertiak, aby horel divokou láskou, ale najmä - sú dôkazom, že manželstvom sa nič nemení, ako sa mnohí neraz obávajú.

Už pár dní si manželia Vrbovskí užívajú aj so Sanelom pláže Istrie, konkrétne luxusný apartmán v letovisku Opatija. A tak je jasné, že aj Jasmina oslávi svoje 31. narodeniny nepochybne v niektorej z typických miestnych reštaurácií na promenáde.

Aký darček dostane Rytmus neprezradil, netreba ale zabudnúť na to, že pred pár dňami si vo Viedni dopriala kabelku LV za zhruba 2000 eur. Možno bol práve to trošku predčasný darček k narodeninám.

Jasmina a Rytmus sa vzali po zhruba roku vzťahu, nebolo o čom pochybovať:

​Isté ale je, že zamilovaný raper na svojej žene šetriť nebude a iste niečo pridá. No iste najväčším darom je pre Jasminu jeho láska. Tú dokázal opäť raz aj slovne. "Láska moja, dnes máš svoj deň. Prajem ti, nech si ho užiješ ako každý tvoj deň naplno, so všetkým, čo prirodzene cítiš, pretože milujeme to, aká si," začal narodeninové vyznanie zjavne aj za malého Sanela.

No tým sa Rytmusova romantická chvíľka neskončila. "Spontánne dieťa, ktoré sa teší z maličkostí a dospelá žena/mama s veľkým srdcom, ktorá miluje ľudí a celkovo život. Milujem ťa, si moje všetko," prezradil Rytmus aj čosi o povahe svojej manželky. Pravdou je, že presne tak Jasmina aj pôsobí, ako bezprostredné radostné dieťa, ktoré si užíva každý moment. A nepochybne aj tým Rytmusovi uberá roky a pre Sanela je tou najlepšou, hravou mamou.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie