Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Známy český herec zrazil na priechode 9-ročné dievčatko!
Zdielať na

Známy český herec zrazil na priechode 9-ročné dievčatko!

Obľúbený český herec, ktorého môžu Slováci poznať napríklad ako hlas Homera Simpsona alebo Buda Spencera, ale aj z filmov Báječná léta pod psa, Česká soda, Tankový prapor či rozprávky Z pekla štěstí, v sobotu dopoludnia veľa šťastia nemal. Ešte menej ho ale malo len 9-ročné dievčatko, ktoré mu vbehlo do cesty.

Vlastimil Zavřel sa šinul na svojom skútri v Prahe po Rašínovom nábreží, keď mu zrazu na priechode vbehlo do cesty malé dievčatko, píše portál Blesk.cz. Situácia ním poriadne otriasla. Ostal na mieste až do príchodu záchranky a polície.

"Môžem potvrdiť, že muž ročník 1954 zrazil na priechode svojím skútrom dieťa. Polícia sa udalosťou zaoberá a podrobnosti zverejníme počas nedele," vyjadril sa pre Blesk hovorca pražskej polície Jan Daněk.

Toto povedal Vlastimil Zavřel o svojom najslávnejšom dabingu:

Vlastimil Zavřel nehodu priznal, aj opísal, ako k nej došlo. "Dievčatko na priechode spadol klobúk, nedobrzdil som to a zrazil som ju. Hneď sme volali sanitku, v nej ju vyšetrili a odviezli do nemocnice. Na mieste nehody som ostal s jej otcom," vyjadril sa k nehode herec.

Fotky priamo z miesta nehody si môžete pozrieť TU

Našťastie, zdá sa, že dievčatko nemá žiadne vážne zranenia. "Podľa mňa dievčatko nie je zranené. Je to veľmi nepríjemné, som z toho roztrasený," povedal Zavřel pri predstave, o koľko horšie to mohlo dopadnúť. "Ošetrili sme malé dievčatko, nebolo jej nič vážne. S odreninami horných a dolných končatín ju lekári priviezli na ošetrenie do nemocnice," povedala Jana Poštová, hovorkyňa pražskej záchranky.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie