Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Dominika Cibulková vyrazila kočíkovať! A TOTO je jeden z Jakubkových luxusných vozov!
Zdielať na

Dominika Cibulková vyrazila kočíkovať! A TOTO je jeden z Jakubkových luxusných vozov!

Archívna reportáž

Malý Jakubko má dva týždne a to je presne čas, keď rodičia obvykle vyrážajú na prvú prechádzku so svojím novorodencom. Navyše, Dominike Cibulkovej hrá do karát aj počasie - porodiť na začiatku leta je skutočne ideálne.

Po prvých dvoch týždňoch si už rodičia bábätka môžu povedať, že aspoň trošku tušia, čo obnáša život v trojici. Nový režim zvykne poriadne nabúrať zabehnuté zvyky, no nepochybne láska, ktorú bábo prinieslo, stojí za všetky ťažšie momenty. Jednou z tých najpríjemnejších každodenných aktivít je rozhodne kočíkovanie.

Zrejme nikto nečakal, že Dominika Cibulková sa pri výbere kočíka uskromní. Ako miluje luxus vo všetkých sférach svojho života, tak je to, pochopiteľne, aj v prípade Jakubka.

V prípade Dominiky proste luxus musí byť:

​Ešte pred pôrodom sa pochválila, že od rodičov dostal jej synček poriadne štedrý dar - luxusný kočík značky s iniciálkou F. Od tohto návrhára pracujúceho s typickou hnedou farbou má Dominika aj viac kúskov vo svojom šatníku. Kočíkom za približne 2000 eur sa pred časom pochválila aj jedna z Kardashianiek a vzápätí sa celosvetovo vypredal.

Instagram/DC

Na prvú prechádzku ale vyrazili manželia Dominika a Michal s iným kočíkom zo svojho "vozového parku". Kvalitnej švédskej značke podľahli mnohé celebrity, pred pár rokmi letel ich kočík na jednej nohe. Dominika zvolila konzervatívnejší model Xplory v elegantnej svetlosivej farbe za približne 1300 eur. "Štýlovejšieho tatu nenájdete," napísala k záberu v instastories, kde sa z kočíkovania po Dobrovičovej ulici v Bratislave evidentne teší Dominikin manžel. A nechýbala aj tradičná výťahová fotka, z ktorej je jasné, že sa na prvú prechádzku nahodili obaja šťastní rodičia.

Súvisiace články

Najčítanejšie