Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Veľká premiéra! Rytmus ukázal FOTKU Sanela po prvýkrát v mori!
Zdielať na

Veľká premiéra! Rytmus ukázal FOTKU Sanela po prvýkrát v mori!

Archívna reportáž

Už vo štvrtok zverejnila Jasmina fotku, ktorou sa pochválila, že si s rodinkou vyrazili užiť more. Konkrétne Jadranské. Vybrali sme známe letovisko Opatija na Istrii, dlho teda cestovať nemuseli. A v piatok čakala Sanela veľká udalosť.

Čo lepšie môžu rodičia pre svoje dieťa spraviť, ako že mu ukážu všetky krásy sveta. Jedným z najúžasnejších darov prírody je pritom nepochybne more. Kopa vitamínu D na slnku, slaná voda, ktorá robí dobre pokožke a napokon aj klíma, ktorá má moc liečiť. To všetko si aktuálne užíva rodinka Vrbovských.

Aj keď vyrazili "len" neďaleko, k tzv. slovenskému moru, nie je to o nič menej hodnotná dovolenka, ako by bola v tej najväčšej exotike. Navyše, Patrik a Jasmina sa ubytovali skutočne v luxusnom apartmáne s obrovskou terasou, ako je jasné zo zverejnenej fotky.

Rytmus spraví pre rodinu čokoľvek, dovolenka pri mori je to najmenej:

​Ešte včera si však malý Sanel užíval len vzduch a krásny západ slnka, sediac v plienke na terase. Dnes už prišiel na rad oveľa silnejší zážitok. "S malým happym prvýkrát v mori," napísal Rytmus k fotke. Otec so synom sú v krištáľovej vode Jadranu a nikde okolo ani noha. Zrejme aj preto, že si nevybrali jednu z hlavných pláží, ako je jasné z veľkých kameňov na dne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

S malým “happym”prvý krát v mori. ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Sanel skutočne pôsobí, že je "happy", teda šťastný. Pohodlne posadený vo veľkom plávacom kolese zjavne nemá problém ani s tradične chladnejšou vodou severného Jadranu, najmä v júni.Manželia Vrbovskí tak pokračujú v šnúre výletov a dovoleniek, ktorú im neprerušila ani karanténa pre koronavírus, akurát, že načas si vybrali výlety po Slovensku. Je vysoko pravdepodobné, že aktuálna dovolenka v Opatiji nie je ich posledná tohtoročná cesta k moru.

Súvisiace články

Najčítanejšie