Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Jasmina s rodinou vyrazili k moru! TOTO krásne miesto ukázala Sanelovi!
Zdielať na

Jasmina s rodinou vyrazili k moru! TOTO krásne miesto ukázala Sanelovi!

Archívna reportáž

Tento rok sa na dovolenky príliš ľudia nehrnú. Mnohé celebrity deklarovali, že podporia domáci cestovný ruch, ktorý dostal pre koronakrízu poriadnu ranu. V neposlednom rade, stále je na mieste aj istá opatrnosť, najmä vzhľadom k narastajúcim počtom nakazených. No manželia Vrbovskí sa zjavne neboja.

Počas celej karantény bolo podľa fotiek jasné, že Patrik a Jasmina Vrbovskí si z koronavírusu príliš ťažkú hlavu nerobia. Neustále chodili na výlety, i keď treba uznať, že obvykle do prírody, mimo ľudí. No akonáhle sa otvorili hranice, vyrazili do Rakúska.

Cestou do zjavne obľúbenej Viedne sa ale ich výlety do zahraničia neskončili. Ako je zjavné podľa najnovšieho príspevku Jasminy na Instagrame, rodinka vyrazila k moru.

Jasmina si skutočne nemusela klásť otázku, či má postavu do bikín:

​Nešli ale príliš ďaleko, vybrali si "slovenské more", teda chorvátske pobrežie Jadranu. Jasmina dokonca veľmi presne napísala, že ide o Opatiju na severe krajiny. "Moja malá najväčšia láska na mojom obľúbenom mieste. Hovorila som ti, ljubavi, že Ti ich všetky ukážem," pridala komentár k fotke Sanela na terase, tradične od chrbta. Pre chlapčeka to nie je prvá dovolenka pri mori, tú absolvoval keď mal len pár týždňov, tiež išlo o Chorvátsko.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Moja malá najväčšia láska na mojom obľúbenom mieste. Hovorila som ti ljubavi, že Ti ich všetky ukážem ?❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Podľa fotografie sú jasné tri veci - najkrajšie západy slnka sú nad morom, v Chorvátsku je naozaj teplo, keďže Sanel je len v plienke a najmä - Rytmus a Jasmina si dopriali skutočne luxusné ubytovanie. Obrovská terasa s výhľadom na more, s na pohľad luxusnou dlažbou a preskleným zábradlím pôsobí jednoznačne ako ubytovanie, ktoré nebude najskromnejším. Napokon, prečo aj, keď si dopriavajú luxus v každodennosti, inak by to asi nebolo ani počas takej príjemnej aktivity, akou je dovolenka.

Súvisiace články

Najčítanejšie