Polojasno
20°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
3Bobule sa dočkali! Konečne TÍTO vyparádení herci vypustili dielo do sveta!
Zdielať na

3Bobule sa dočkali! Konečne TÍTO vyparádení herci vypustili dielo do sveta!

Koronavírus zasiahol všetky sféry našich životov. Výnimkou nie je ani svet filmu. Pred troma mesiacmi, keď sa začala pandémia, musela byť preložená premiéra dlho očakávaného filmu.Tretie pokračovanie romantickej komédie z prostredia viníc si na svoje uvedenie poriadne počkalo a slávnostná premiéra prišla na rad v Prahe až včera.

Celých 12 rokov uplynulo od premiéry prvého z troch filmov o vinohradníckej láske. Z vtedy mladučkých hercov Kryštofa Hádka a Terezy Ramby sú dnes zrelí dospelí, obaja majú vlastné rodiny. Podobne sa situácia vyvinula aj vo filme.

Realita je v ich prípade, našťastie, krajšia, ako vo filme. Tam už totiž v tretej časti žili oddelene, no postupne k sebe opäť nachádzajú cestu. "Pre mňa je to jeden zo symbolov, že sa to už azda vracia do normálu," povedal k premiére herec Kryštof Hádek.

Pozrite sa, ako vznikla titulná pieseň filmu 3Bobule:

​Kto by bol čakal, že sympatický herec, ktorému sa v slovenskej produkcii dostávalo najmä kladných postáv, bude vo filme 3Bobule najväčším záporákom. "Trochu tam zamiešam karty," naznačil zlovestne Braňo Deák.

Braňo si zvečnil aj svoju prvú klapku vo filme:

Nech sa ale Braňo nehnevá, predsa len nebol tým najkrajším zjavom vo filme. Snáď aj krásu Terezy predčia nádherné moravské vinice. Lahodný mok zo slnkom zaliatych strání bol významnou súčasťou nakrúcania, na veľké potešenie štábu. "Keď pijem veľa vína, tak si vyrovnám kyselinku pivom," prezradil zvláštny recept na žalúdočnú pohodu herec Lukáš Langmajer.

Takto sa na premiéru vyfešákoval Lukáš Langmajer:

Film 3Bobule musel odložiť svoju premiéru v marci, keď bolo všetko pripravené. Vyše 130 sál sa malo zaplniť divákmi, no nestalo sa. Pre koronavírus sa kiná zo dňa na deň zavreli. A tak sa veľká premiéra odohrala na Slovensku práve teraz. "Pozývam všetkých divákov televízie JOJ, na novú československú snímku 3Bobule, nech sa dobre bavia," pozvali Slovákov do kín spoločne hlavní predstavitelia. "Príďte sa pozrieť, je to super," dodal Brano Deák. Kto už mal "absťák" po dobrom filme takmer "domácej" produkcie, nech sa páči.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie