Skoro jasno
10°
Bratislava
Valér
18.4.2024
PRVÁ FOTKA Marušky! Ondrejovi a Erike Kandráčovcom sa narodila dcérka!
Zdielať na

PRVÁ FOTKA Marušky! Ondrejovi a Erike Kandráčovcom sa narodila dcérka!

Archívna reportáž

Začiatkom roka zverejnili manželia Kandráčovci radostnú novinu. K synovi Ondríkovi a k dcérke Emke mal pribudnúť ďalší súrodenec. Ako to už býva, bolo nutné už len čakať. Termín totiž mali až koncom júna.

Azda každá nastávajúca mamička potvrdí, že deväť mesiacov čakania na malý zázrak je ako nekonečno. Erika Kandráčová si ale zjavne to svoje čakanie vychutnávala - s Ondrejom si užívali výlety do posledných chvíľ, napokon, tehotenstvo nepoznačilo ani jej štíhlu figúru.

Veľký deň prišiel v piatok, 26. júna. "Malá princeznička meria 48 cm a má 2840 gramov, čiže kočka už od narodenia," vyjadril sa šťastný otecko Ondrej.

Pozrite si krásny pozdrav od šťastného otecka priamo z pôrodnice:

​Ešte ráno odviezla Erika deti do školy. Ondrej bol zatiaľ doma, nakoľko mal živý vstup Ranných novín TV JOJ. Potom už spolu sadli do auta a išli na rutinné vyšetrenie do pôrodnice v Košiciach Šaci. "Situácia sa však rýchlo zmenila a tím lekárov na čele s prednostom Dr. Jankom Richnavským rozhodol, že ideme rodiť. Bolo to nečakané, všetko však, chvalabohu, klapalo podľa plánov," opísal situáciu už trojnásobný otecko Ondrej.  

​„Je to nádherný pocit, Ďakujeme za to v prvom rade Bohu. Veríme, že naša malá Maruška bude robiť radosť nielen nám, ale aj ľuďom naokolo,“ hovorí vďačný otecko a zároveň nešetrí chválou aj na odborníkov z pôrodnice. No najväčšia vďaka patrí Erike: "Bola statočná a pokojná. Celá tá tiaž bola na nej, zvládla to ako vždy absolútne bravúrne".

Ešte vo štvrtok netušili, že v piatok už bude Mária na svete:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@erika_kandracova ?

Príspevok, ktorý zdieľa Ondrej Kandrac official (@kandrac.ondrej),

K narodeniu malej Márie sa ale viaže aj jedna zaujímavosť. Či skôr dve. "Aj keď sme v dnešný deň pôrod neplánovali, práve dnes by sa bol môj otec dožil svojej sedemdesiatky. A ešte jednu perličku sme pri tomto dátume našli. Moja babka z maminej strany sa volala Mária a práve 26.6.2020 by sa dožila svojich 89. narodenín. Vraví sa, že nič v živote sa nedeje náhodou, tak verím, že malá Mária bude ich dôstojnou pokračovateľkou a následníčkou," povedal Ondrej. V tejto chvíli je však najdôležitejšie, aby boli mama Erika a dcérka zdravé a šťastné.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie