Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Trápny moment? Modrovský prvýkrát v kontakte s Vinczeovej manželom, tá zahlásila TOTO!
Zdielať na

Trápny moment? Modrovský prvýkrát v kontakte s Vinczeovej manželom, tá zahlásila TOTO!

Archívna reportáž

Sedem rokov tvorili pár moderátorka Adela Banášová a tanečník Peter Modrovský. Hoci aj počas trvania vzťahu mali ťažšie chvíľky, vždy to ustáli, až do júna 2016. Bola to vraj práve Adela, ktorá už chcela túto kapitolu svojho života uzavrieť. Vtedy ešte netušila, že už onedlho sa dá dokopy s mužom svojho života.

Vzťah Adely Banášovej a Petra Modrovského bol tak trochu ako na hojdačke. Tanečník sa vraj ešte nechcel tak úplne usadiť a užíval si život, ako to len šlo. Napokon, prichytili ho aj za volantom s alkoholom v dychu, aj s marihuanou. No najťažšia rana pre vzťah prišla, keď Adela v ranom štádiu vytúžené bábätko potratila. Hoci spolu ešte tri roky vydržali, napokon aj tak prišiel zlom.

Už o pár týždňov neskôr, v lete roku 2016, preskočila iskra medzi moderátorom Viktorom Vinczem a Adelou, a na jeseň toho istého roku už svoj vzťah definitívne potvrdili. O pol roka neskôr ju zamilovaný Viktor požiadal o ruku v priamom prenose. A o pár mesiacov neskôr, v júni 2017, bola svadba.

Viktor Vincze sa ukázal aj v jojkárskej relácii Inkognito:

​Zdá sa, že aj po štyroch rokoch vládne v tomto manželstve, napriek desaťročnému vekovému rozdielu v prospech Viktora, absolútna harmónia. Adela však nezanevrela ani na svojich bývalých - aj s Tomášom Bezdedom, aj s Petrom Modrovským naďalej normálne kamarátsky komunikujú. Preto je prekvapením, že narozdiel od Tomáša, Peter sa s Adeliným manželom ešte nikdy nestretol. Až do tohto týždňa, píše portál pluska.sk.

Profimedia

​Stretli sa úplne náhodne pri obchode. "Priznám sa, takto v trojici to bolo po prvýkrát. Viktora som dovtedy osobne nepoznal, nebol na to dôvod. Vychádzal som z obchodu a oni akurát vchádzali," prezradil Modrovský Pluske. Pochopiteľne, netvárili sa, že sa nepoznajú, Adela manžela so svojím bývalým slušne zoznámila, ale nielen to. "Adela s typickým humorom zahlásila, že Viktor používa môj uterák. Na to som nevedel, čo mám odpovedať, či to je výhoda alebo nevýhoda," okomentoval Modrovský so smiechom poznámku svojej bývalky. Možno by sa to niekomu zdalo byť necitlivé, ale niet pochýb, že po siedmych spoločných rokoch už Peter Adelin humor dobre pozná a poznámka sa ho nedotkla.

Súvisiace články

Najčítanejšie