Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Seal (49) v Bratislave. Ukázal šou plnú emócií
Zdielať na
Hudba

Seal (49) v Bratislave. Ukázal šou plnú emócií

Britská soulová legenda, Seal, prišiel do Bratislavy o deň skôr, ako bolo pôvodne naplánované. Do hlavného mesta si so sebou priviezol kompletný technický štáb a aj vlastnú kapelu.

Bubeník, gitarista, saxofonista a klavírista nahodení v slušivých oblekoch a s kravatami robili takmer dvojmetrovému chlapíkovi ideálnu koncertnú kulisu. Seal oo štvrtok večer bratislavskému publiku ukázal, ako sa robí naozaj dobrá šou plná emócií a kvalitnej hudby.

V repertoári tohto charizmatického umelca sú hlavne pomalé piesne o láske, no nájdu sa aj rýchlejšie, až diskotékové hity. Dokonale vystavaný program nadcholl celú sálu. Po hodine a pol spievania a tancovania urobil Seal čosi, čo nik nečakal. Rozbehol sa do publika a pieseň Crazy odspieval priamo v dave.

Po neutíchajúcom potlesku nasledovala aj séria prídavkov a sympatický spevák poďakoval slovenskému publiku, ako inak, v slovenčine.

To, že Seal spieval v Inchebe naozaj pre zaľúbených, dokazovali aj projekcie s hviezdami, a samotný spevák, ktorý sa vo svojich prejavoch venoval najmä láske a rešpektu. "Teraz je čas milencov, milencov všetkých druhov. Chyťte toho, koho milujete, koho chcete milovať, koho ste milovali. Ale buďte k sebe úctiví,“ povedal urastený hudobník.

Seal sa začiatkom roka rozišiel s modelkou Heidi Klum. Po týchto slovách zaznela balada Kiss From a Rose. Ešte pred ňou si diváci mohli vychutnať intímnu skladbu Tinsel Town, ktorá patrila k vrcholom večera. Absolútnym vrcholom však bola nasledujúca pieseň Crazy. Seal pri jej interpretácii doslova obehol celú Inchebu, spieval medzi ľuďmi, medzitým im podával ruky a to všetko veľmi prirodzeným, nenúteným spôsobom. Nič iné ako búrlivý potlesk o 22:25 ani nemohlo nasledovať.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: sh, SITA

Zdielať na

Najčítanejšie