Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Elton John má problém! Ozvala sa jeho bývalá MANŽELKA!
Zdielať na

Elton John má problém! Ozvala sa jeho bývalá MANŽELKA!

Archívna reportáž

Elton John patrí nielen medzi najslávnejších a najbohatších spevákov sveta, ale aj medzi najznámejších homosexuálov. Azda nie je veľa ľudí, ktorí vôbec tušia, že tento britský Sir, bol kedysi ženatý so ženou. No vďaka jeho autobiografii sa to dozvedel celý svet, vrátane jeho ex.

Veľká hviezda LGBTI komunity, 73-ročný Elton John, odkryl tajomstvo, ktoré nebolo všeobecne známe. V roku 1984 si zjavne nebol ešte celkom istý svojou orientáciou a rozhodol sa vyskúšať to so ženou. A to rovno tak,  že sa oženil.

S Nemkou Renate Blauelovou vydržal celé štyri roky, kým sa definitívne utvrdil v tom, že tadiaľ cesta nevedie a rozviedli sa, píše portál Dail Mail. Tento fakt spomenul vo svojej autobiografii Me, v preklade Ja.

​Pochopiteľne, kniha sa dostala aj k 67-ročnej Renate, ktorá sa tak so svojím bývalým opäť spojila. Ale nešlo o žiadny romantický kontakt po rokoch. Zmienka v knihe ju poriadne nahnevala. Elton totiž spomenul aj pár detailov. Napríklad opísal, ako sa spoznali v Londýne v roku 1982, keď bola Renata zvukárka pri nahrávaní jeho albumu Too Low for Zero.

Elton je už roky šťastne ženatý s Davidom Furnishom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

The month of June has become synonymous with a rich global calendar of Pride marches and events for us to challenge discrimination and inequality everywhere and bring communities together to embrace and reflect. Our spirit of solidarity, inclusion and acceptance is needed now more than ever. COVID-19 has intensified previous systemic vulnerabilities, with dire, possibly long-term, social and economic consequences for young people. And beyond the pandemic, during this moment when the world is demanding change, we must fight for a future where people of all racial or ethnic origins, sexual orientations and gender identities have the opportunity to live free from discrimination, injustice and mistreatment of all forms. @davidfurnish and I have joined together with @dallihelena, @billiejeanking, Ilana Kloss (@cooksandking), Frank Ocean (@blonded), @skin_skunkanansie, @ianmckellen and @edward_enninful to call for an end to the discrimination & inequality surrounding LGBTI+ communities. Let’s celebrate diversity. Scroll through to read the full letter. #LoveIsTheCure #PrideNotPrejudice #Pride ?

Príspevok, ktorý zdieľa Elton John (@eltonjohn),

Pri ďalšom nahrávaní si ju opäť vyžiadal. "Trávil som s ňou stále viac času, naozaj mi s ňou bolo dobre. Bola múdra, milá, veľmi vtipná. Aj krásna, čo si však akosi neuvedomovala," píše Elton v knihe. Spevák ju požiadal o ruku a o 4 dni neskôr, presne na Valentína, sa vzali, hoci sa dovtedy ledva bozkávali. Elton si chcel jednoducho overiť, či náhodou jeho homosexualita nevyplýva len z toho, že ešte nestretol tú pravú.

Fotky zo svadby s Renate si môžete pozrieť TU

​​Hoci píše o Renate v autobiografii len v dobrom, predsa len tým porušil dohodu. Pri rozvode totiž jej zlomené srdce hojil nielen sumou takmer 10 miliónov libier, ale aj sľubom, že o ich vzťahu nikdy nebude hovoriť. Údajne mu to pripomenula aj v momente, ako sa dopočula o pripravovanej knihe. Nakoľko je pravdepodobné, že Elton sa rád vyhne súdu, zrejme bez boja pustí opäť pár miliónov bolestného, s čím asi šťastne vydatá Renata počíta.

Súvisiace články

Najčítanejšie