Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Prípravy na príchod bábätka u Ďurovčíkovcov viaznu! TOTO je za tým!
Zdielať na

Prípravy na príchod bábätka u Ďurovčíkovcov viaznu! TOTO je za tým!

Archívna reportáž

Režisér a choreograf Ján Ďurovčík a jeho manželka Barbora čakajú prvé bábätko. Kým pred pár týždňami zvestovali svetu túto novinu len veľmi opatrne a ešte sa ani nechceli príliš tešiť, dnes už prvotný strach opadol. Prípravy na rozšírenie rodinky však predsa len trošku viaznu.

Azda najznámejší muzikálový režisér, 49-ročný Ján Ďurovčík a jeho o 25 rokov mladšia manželka Barbora sa už môžu tešiť naplno. Bruško rastie jedna radosť a nič nenasvedčuje tomu, žeby mal nastať nejaký problém, čoho sa na začiatku tehotenstva veľmi obávali.

Na príchod dieťatka sa už obaja zodpovedne pripravujú. "Počúvam svoj cit a počúvam svoju nádhernú manželku a... Nechcem to zakríknuť, preto o tom nechcem ešte veľmi rozprávať, ale strašne sa teším," prezradil nastávajúci otecko, že predsa len stále v ňom drieme istá poverčivosť.

​A nie je to len taká povedačka, Ján sa skutočne riadi tým, že sa nemá predbiehať. Žiadne veľké nákupy a zariaďovanie sa preto zatiaľ nekonajú. "Súvisí to s tým, že som poverčivý, takže hoci vieme, kde bude mať izbičku, ale veci, hoci sme už nejaké vybrali, tak naschvál zatiaľ nie je nič doma," prekvapuje Ďurovčík.

Barbora a Ján sa vzali presne pred rokom:

Ešte viac ale prekvapila Barbora, ktorá zareagovala na otázku redaktorka televízie tak prudko, až by sa z toho možno dalo niečo čítať. Keď vyslovil otázku, či "malý kope", rozhodne to neprepočula. "Malý? Prečo si povedal malý? Máš povedať malý alebo malá, ale nepoviem, čo to bude," ostala nastávajúca mamička napokon predsa len tajomná. Ale možno je jej prudká reakcia dôkazom, že ju zaskočilo, keby sa malo o bábätku hovoriť v mužskom rode. Ďurovčík prezradil, že dokonca už maju vybrané aj mená, nadovšetko si ale želá jediné - aby bolo všetko v poriadku.

Súvisiace články

Najčítanejšie