Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jasmina svoje 31. narodeniny preplakala! A TOTO je dôvod!
Zdielať na

Jasmina svoje 31. narodeniny preplakala! A TOTO je dôvod!

Archívna reportáž

Jasmine Alagič, dnes už aj Vrbovskej, sa za ostatné dva roky obrátil život naruby, našťastie, dobrým smerom. Niet pochýb, že oslavy narodenín boli minulý a tento rok skutočne výnimočné - už ako pani Vrbovská, pred rokom s bábätkom v brušku, teraz už ako šťastná rodina.

Svoje 31. narodeniny oslávila Jasmina v sobotu v Chorvátsku, v istrijskej Opatii. Už pár dní si tam užíva s rodinkou more a po mesiacoch neslobody pre koronavírus, konečne aj trochu cestovateľskej radosti na dovolenke.

Ako je to v prípade páru Patrik - Jasmina už zvykom, pribudlo aj jedno prekrásne vyznanie na Instagrame. Rytmus sa za svoje city nehanbí a v siahodlhom statuse opäť raz potvrdil, že jeho láska a vďačnosť za manželku je nekonečná.

Rytmus už má jasno:

​Poďakovanie všetkým ľuďom za milé slová a gratulácie pridala neskôr aj Jasmina. No ako, vždy, nezabudla poďakovať najmä osudu. "Najšťastnejšia 31! V 30tke som si myslela, že sú to tie najkrajšie narodeniny, láskou vydatá, v brušku mini my dvaja, všetko krásne. Dnes tu ale mám celú moju rodinu pokope, najnádhernejšie, čo život môže dopriať," napísala slová, z ktorých úprimnosť a šťastie priam srší.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Najšťastnejšia 31ka!??? V 30tke som si myslela, že sú to tie najkrajšie narodeniny, láskou vydatá, v brušku mini my dvaja, všetko krásne ? Dnes tu ale mám celú moju rodinu pokope, najnadhernejšie niečo čo život môže dopriať! Som nenormálne šťastný človek a stále za to budem vyjadrovať vďaku. Je mi dopriaty jeden prenadherný život, Bože viem o tom, ďakujem!!! Od rána som sa rozplaka už niekoľko krát , pretože viete nemám vo svojom blízkom kruhu niekolko desiatok "priateľov" , mám ich o niečo menej a o niečo intenzívnejšich a skutočných a tí mi vedia venovať také slová ako len ľudia čo sa maju naozaj radi napíšu. Ďakujem za Vás ?❤️ Milujte svoj život akoby každý deň ste oslavovali narodeniny , žiaden deň sa nám už neopakuje, ani tento, ani ten zajtrajší, tak nech ten život stojí za to!! Mám Vás rada! S láskou Ja❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

O to viac prekvapili slová o slzách. "Som nenormálne šťastný človek a stále za to budem vyjadrovať vďaku. Je mi dopriaty jeden prenádherný život, Bože, viem o tom, ďakujem! Od rána som sa rozplakala už niekoľkokrát, pretože, viete, nemám vo svojom blízkom kruhu niekoľko desiatok priateľov, mám ich o niečo menej a o niečo intenzívnejších a skutočných, a tí mi vedia venovať také slová, ako len ľudia, čo sa majú naozaj radi," prezradila, čo ju po celý deň opakovane dojímalo k slzám. Ako to už býva, šťastná oslávenkyňa pridala aj odporúčanie, aby ľudia milovali každý deň. Ona je toho nepochybne dôkazom, že aj tak sa dá pristupovať k životu.

Súvisiace články

Najčítanejšie