Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Je TOTO správne?! Známa modelka nakúpila svojej 5-ročnej dcére kopu líčidiel!
Zdielať na

Je TOTO správne?! Známa modelka nakúpila svojej 5-ročnej dcére kopu líčidiel!

Nikto nie je pre deti väčší vzor, ako ich rodičia. A niet krajšej princeznej v očiach potomkov, ako je ich mama. Pochopiteľne, dievčatká by chceli vyzerať presne ako ona, no v niektorých prípadoch je to trošku ťažšie. Najmä keď na mame už nie je pôvodné takmer nič.

Britská modelka a škandalózna celebritka, 42-ročná Katie Price známa kedysi aj pod prezývkou Jordan, je mamou piatich detí, ktoré má z troch rôznych manželstiev. Z toho posledného, s o 9 rokov mladším striptérom Kieranom Haylerom, má dve deti, 6-ročného syna Jetta a 5-ročnú dcéru Bunny.

​Zdá sa, že pre modelku, ktorá bola vydatá aj za speváka Petra Andreho, je práve malá Bunny jej najväčším zlatíčkom. Hoci to prejavuje pomerne zarážajúco.

Katie prednedávnom zdieľala video z veľkej oslavy narodenín, boli tam všetky jej deti, vrátane 18-ročného mentálne postihnutého Harveyho:

Už keď mala Bunny dva roky šokovala Katie fotkou, na ktorej bolo dievčatko totálne zmaľované, dokonca s nalepenými umelými riasami. Zdá sa, že táto záľuba pretrvala a mama ju v tom naplno podporuje. Kým iné dievčatká v jej veku ideálne ešte o líčení toho veľa netušia, alebo im maximálne mamy kúpia hračkárske kozmetické sety, Bunny dostala plnú výbavu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Love bunny and now she doesn’t have to ruin mine ?

Príspevok, ktorý zdieľa Katie Price (@katieprice),

Podľa videa je jasné, že dievčatko šalelo od radosti a na maminu otázku, prečo ja taká šťastná, odpovedalo jasne: "Lebo som dostala všetky tieto líčidlá!" A Katie spokojne dodala: "Teraz už nemusí ničiť moje".  Azda ak by Katie dopriala svojej dcérke "len" pár rúžov, očné tiene, či lak na nechty, nestrhla by sa taká vlna kritiky. No medzi záplavou líčidiel boli aj rôzne púdre, korektory či tekutý make-up. A to už skutočne dokonalá pokožka 5-ročného dievčatka nepotrebuje.

Zdá sa, že do tretice to Katie s manželstvom vyšlo:

Pravdou je, že Katie má zrejme trochu inak nastavené štandardy, keďže na nej samotnej už nie je azda nič prirodzené. Pokožku má zhrubnutú mnohými úpravami či botoxom, upravené viečka, pery, lícne kosti a, pochopiteľne, výrazne zväčšené má aj prsia. Na rozdiel od nej ale boli mnohé komentujúce z kopy líčidiel pre jej dcérku zhrozené, najčastejšie sa pritom opakovala veta: "Veď je to ešte len dieťa". "Dospelácky make-up a žuvačka? Tento príspevok je nielen desivý, ale aj smutný," dodala ďalšia komentujúca. Katie si ale evidentne z kritiky ťažkú hlavu nerobí, po tých rokoch vlastných škandálikov je už skutočne zvyknutá na všetko. A v neposlednom rade - mnoho mamičiek jej vyjadrilo podporu a pochopenie, majú to vraj doma podobné.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie