Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Maličké kuriatko! Dominika Cibulková zverejnila rozkošnú FOTKU Jakubka!
Zdielať na

Maličké kuriatko! Dominika Cibulková zverejnila rozkošnú FOTKU Jakubka!

Archívna reportáž

Dvojtýždňový Jakubko sa má k svetu. Od svojej mamy a otca dostáva iste všetko, no okrem materiálnych vecí nepochybne predovšetkým obrovskú lásku. To je zjavné aj zo všetkých fotiek, ktoré Dominika so svojím synčekom doteraz zverejnila.

Ešte bol na svete len pár dní a už veselo prekračoval hranice, dalo by sa s humorom povedať o malom Jakubkovi Navarovi, ktorý so svojimi rodičmi jedného dňa nepochybne precestuje celý svet. Zatiaľ to bola len cesta Rakúsko - Slovensko, keďže sa narodil v súkromnej pôrodnici vo Viedni.

Podľa aktuálneho príspevku šťastnej novopečenej mamičky Dominiky Cibulkovej si Jakubko opäť trošku pocestoval. Hoci tentokrát len v rámci Slovenska - smer Plavecké Podhradie, kde jeho mama vlastní luxusnú chalupu.

Pred časom snívala Dominika o tomto malom mužovi, teraz má doma toho najúžasnejšieho "malého mužíčka":

​Dominika si zrejme práve na takéto výletíky zaobstarala aj tzv. Mojžišov kôš, teda prenosnú postieľku v tvare koša pletenú obvykle z prútia alebo kukuričných vlákien. Na fotke, ku ktorej nepotrebovala napísať žiadne slová, len meno svojho milovaného synčeka so srdiečkom, sa skláňa s tým najláskavejším úsmevom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Jakubko ?

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Mladý muž sa nenechá rušiť a užíva si spánok v tieni na prekrytej terase. Dominika je aj na chalupe mimo rušného mesta štýlová - značkové šľapky, šperky, klobúk a zrejme ten istý saténový krátky župan, ktorý na sebe mala, keď kývala z balkónu pôrodnice.

Prekrásna fotka stelesňujúca materinskú lásku očarila aj mnohé Dominikine celebritné kamarátky. Srdiečka jej venovala Daniela Peštová, Daniela Nízlová, Ivana Gáborík, Iveta Malachovská, Barbora Strýcová, ale aj Lukáš Kimlička. Za všetkých to ale najkrajšie napísala tenistka  Marion Bartoli: "Och, bože, ja umriem! Toto je všetko!" Viac sa k takému šťastiu ani nedá povedať, jednoducho - je to skutočne všetko.

Súvisiace články

Najčítanejšie