Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dokonalé bruško! Po dvoch potratoch žiari manželka hviezdneho herca šťastím!
Zdielať na

Dokonalé bruško! Po dvoch potratoch žiari manželka hviezdneho herca šťastím!

Archívna reportáž

Manželka hollywoodskeho herca Aleca Baldwina (62), Hilaria, má skutočne veľký dôvod na radosť. Pod srdcom nosí ich piateho spoločného potomka a celá perepúť sa už nevie dočkať nového súrodenca. Hilaria si však minulý rok zažila aj trpké chvíle, keď dvakrát otehotnela a v oboch prípadoch, žiaľ, o bábätko prišla. Preto je radosť celej rodiny o to intenzívnejšia.

Alec a Hilaria Baldwinovci sú v očakávaní ich piateho spoločného potomka. Svoje tehotenstvo sa 36-ročná inštruktorka jogy rozhodla zaznamenávať a zdieľať so svojimi fanúšikmi na sociálnych sieťach. Pravda však je, že Hilariina postava je aj v tehotenstve ukážková, a ani štyri predošlé tehotenstvá ju nijak výraznejšie nepoznačili. 

Inštruktorka jogy sa v príbehu na svojom Instagrame pochválila rastúcim bruškom, novými plavkami a opáleným telom zároveň. Fotku doplnila aj tmavomodrým emoji srdiečkom a možno tak chtiac-nechtiac prezradila pohlavie bábätka. Na sociálnych sieťach je mimoriadne aktívna a zaznamenáva všedné aj nevšedné dni ich početnej rodinky.

Alec a Hilaria Baldwin na červenom koberci:

​Prednedávnom tiež zdieľala fotku so svojou najstaršou šesťročnou dcérkou Carmen, na ktorej predstierali spánok. "Predstierali sme, že spíme, pretože Alec povedal, že by to bola rozkošná fotka. V skutočnosti sme kecali už od 6.30 ráno," priznala Hilaria a nechtiac tak naznačila, ako sa tvrí obsah dnešného moderného influencera.

Obsah na svoj Instagram zbiera Hilaria aj tak, že predstiera, že sladko spí:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

We pretended we were sleeping because Alec said it would be a cute photo...we actually were chatting at 6:30am ?

Príspevok, ktorý zdieľa Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin),

Hilaria, ktorá je za Aleca vydatá od roku 2012 má okrem dcérky Carmen aj synov Rafaela, Romea a Leonarda. Práve kvôli starostlivosti o ne sa na Hilariu spustila vlna kritiky potom, ako  priznala, že jej s deťmi pomáha pestúnka. "Ľudia ma odsudzovali za to, že mám pestúnku. No to ešte neznamená, že sa o svoje deti nestarám," prezradila v podcaste Mom School, a dodala, že má jednoducho veľa práce ako inštruktorka jogy a sprievodkyňa zdravým životným štýlom.

V príbehu predviedla ukážkové tehotenské bruško:

"Nikto z mojej ani Alecovej rodiny nebýva nablízko, aby mi s deťmi pomohol. Pracujem každý jeden deň, a to, že sa ľudia snažia, aby som sa kvôli tomu cítila zle, nie je fér," posťažovala sa Hilaria, ktorá tiež priznala, že v domácnosti neostáva lenivieť ani manžel Alec, ktorý každý deň aspoň umyje riad.

Súvisiace články

Najčítanejšie