Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Prekrásna izbička! Spiritovci ukázali kráľovstvo svojej čerstvo narodenej dcérky!
Zdielať na

Prekrásna izbička! Spiritovci ukázali kráľovstvo svojej čerstvo narodenej dcérky!

Archívna reportáž

Prvého októbra ráno po ôsmej sa Michalovi Dušičkovi a jeho novopečenej manželke Márii narodila dcérka. Ako je jasné podľa fotiek a komentárov čerstvého otecka, zažíva lásku, akú poznajú len rodičia. Absolútnu a silnú, ako nebola žiadna predtým.

V júli sa ukrajinská modelka Mária a náš úspešný raper vzali. Už vtedy bolo jasné, že krásna Máša, ako ju Spirit volá, je v radostnom očakávaní. Nebolo síce jasné, v ktorom mesiaci tehotenstva práve je, ale bolo zjavné, že už nepotrvá dlho a budú traja. To sa stalo v prvý októbrový deň v známom bratislavskom súkromnom sanatóriu.

Dievčatko s váhou vyše 3800 gramov dostalo krásne meno Aria, ktorého význam Majk Spirit hrdo zverejnil vo viacerých jazykoch. "Aria je ženské meno talianskeho pôvodu, kde aria = vzduch, výhľad, ale aj melódia," znie v preklade význam neobvyklého mena. Ktovie, či sa rozhodovali práve preto, alebo ich v prvom rade inšpirovala jedna z postáv seriálu Hra o tróny.

Tento rok bude pre Majka nezabudnuteľný:

​Šťastná mamička Mária sa ešte pred narodením dcérky stihla pochváliť aj fotkami z detskej izbičky jej pokladu. Spiritovci sa len prednedávnom zabývali v spoločnom hniezdočku, na ktoré sa už nesmierne tešili. Ešte pred pár mesiacmi pridával Majk fotky z rozostavaného stavu, dnes už je hotovo. Detská izba dievčatka je zariadená v jemných smotanových tónoch, rodičia dcérke dopriali všetku eleganciu.

Takto sa pochválili prírastkom:

Podobne vyzerá aj obývacia izba manželov, ktorú ukázali len tesne pred narodením Arie. Elegantná smotanová, zlatá a olivová na závese je dôkazom, že rodičia majú vkus, zrejme si ale nechali poradiť aj bytovým dizajnérom, ako sa podľa niektorých prvkov dá predpokladať. S malou princeznou už budú čoskoro doma z pôrodnice a budú si môcť svoj nový domov užívať tak, ako si vysnívali - ako kompletná rodinka.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie