Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Neverník Boráros späť u snúbenice, milenka ale tvrdí niečo iné! Kde je pravda?!
Zdielať na

Neverník Boráros späť u snúbenice, milenka ale tvrdí niečo iné! Kde je pravda?!

Archívne video

Pre atraktívne ženy s vylepšeniami má zrejme populárny zápasník MMA Gábor Boráros (30) slabosť. Aj keď blonďatá fitneska Monika Jákliová (28) porodila pred pár mesiacmi ich prvorodenú dcérku, vzápätí sa zahľadel sa do inej krásky, čiernovlasej Réky. S tou jej mal byť neverný dokonca už keď bola v pôrodnici. Pritom Moniku po 10 rokoch vzťahu vlani po jednom zápase veľmi emotívne požiadal o ruku. Keď sa o jeho nevere dozvedela, zasnúbenie zrušila a rozišla sa s ním. No zdá sa, že to môže mať predsa len iný koniec.

​​"Gábor hľadal svoje šťastie niekde inde. Už ho nedokážem vnímať ako svojho partnera, ale ani ako zodpovedného otca malej dcérky. Vybral si prostitútku, ktorá je s ním len pre peniaze, a dal jej prednosť pred krásnou dcérou, ktorú som mu porodila," napísala vtedy nahnevaná Jákliová na Instagram a neskôr potvrdila pre Expres.cz. Gábor si ale ťažkú hlavu z rozchodu nerobil. "Na takéto p*čoviny nereagujem a je mi jedno, prečo a čo sa kde písalo. Všetko je v poriadku..," povedal v rozhovore začiatkom mája, akoby sa nič zvláštne v jeho živote nedialo.

"Naďalej fungujeme ako rodičia, ale teraz si hľadám byt. Budem bývať sám. Ak budem šťastný a spokojný, tak bude dobre," tvrdil s celkom egoistickým nádychom. Gáborovej bývalej snúbenici, ktorá zostala na výchovu dcérky Zory sama, už ale do reči nebolo: "Nechcem sa veľmi vyjadrovať cez médiá a hrať hru na posielanie odkazov jeden druhému, ale bolí ma to". Zdá sa, že Monika ale dokáže jej zápasníkovi odpustiť aj takú bezcharakternosť, ako neveru v času narodenia bábätka.

Monika sa už roky venuje fitness, jej dokonalá postava je rozhodne poctivo vydretá:

"Gábor a Monika sú už zase spolu. Návrat sa uskutočnil pred niekoľkými týždňami, len to zatiaľ neoznámili verejne," tvrdil aktuálne pre Expres.cz nemenovaný informátor. Pred pár dňami Monika Jákliová na Instagrame skutočne zdieľala spoločnú fotografiu s Gáborom a ich dcérkou Zorou. "Proti láske a citom nevieš bojovať. Každý si zaslúži druhú šancu, hlavne, keď sme už aj rodina. Priznal si chybu a poprosil o odpustenie," zverila sa mama malej Zory s tým, že si už s Gáborom hľadajú nové bývanie a uvažujú aj "o malom Gáborovi". Ktovie, či jej radosť ale nebola predčasná.

Aj aktuálne Monika zdieľala fotku s dvomi pohármi vína:

Instagram/MJ

​​Na Instagrame totiž atraktívna Réka zverejnila niekoľko fotografií so zápasníkom a nevyzeralo, že sa s ňou rozišiel. "Fotografie, ktoré zdieľala tá žena, sú staré. Ľudia si to všimli a ona ich potom hneď stiahla zo stories. Bola to od nej len cielená provokácia, pretože ju hnevá, že sa Gábor vrátil späť k Monike," tvrdí nemenovaný zdroj z blízkosti Borárosa. No čiernovláska pridala aj tvrdenie, že romanca sa neskončila. "Nerozišli sme sa, všetko je v poriadku, len sa zatiaľ nechceme vyjadrovať," tvrdí Réka. Zrejme každému by blikal pri Borárosovi maják, keďže vernosť údajne ani v minulosti nebola práve jeho cnosť, no Monika zrejme znesie veľa. Ktovie, možno dopadnú napokon ako Vémolovci, kde sa tiež vernosť nepestovala a predsa len by mali o týždeň stáť pred oltárom.

Gábor sa pred 4 týždňami pochválil zábermi s dcérkou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Boráros Gábor (@boraros_gabor)

Súvisiace články

Najčítanejšie