Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Boxerista Tomi Kid Kovács (36): Tajomstvo jeho sily je...
Zdielať na
Šport

Boxerista Tomi Kid Kovács (36): Tajomstvo jeho sily je...

Denne vypotí litre potu a vybije neskutočné množstvo energie. Najznámejší slovenský boxerista - Tomi Kid Kovács, ktorý v novembri zabojuje v čínskom Macau o titul majstra sveta organizácie WBA v poloťažkej váhe, jednoducho nič nenecháva na náhodu. Tvrdo trénuje dvakrát denne. Na to, aby vládal, však potrebuje veľa síl. Čím si ich dobíja?

„Dávam si pozor na to, aby som dostatočne vyspatý. Nemôžem si dovoliť prísť na tréning unavený,“ toto je prvá dôležitá vec, ktorú Tomi poctivo dodržiava. Po dvojhodinovom intenzívnom tréningu ale šialene vyhladne a potrebuje sa aj dobre najesť.

„Dám si väčšinou tvaroh, alebo nejaké jogurty. Nedržím žiadnu špeciálnu diétu. Napríklad včera som ma na obed vyprážaný syr s hranolkami a tatarkou,“ priznáva úspešný športovec.

Tento druh jedálnička mu nijako neublíži. „Moje svaly spália všetko! Pri takom tréningu si na stravu v podstate nemusím vôbec dávať pozor,“ tvrdí.

Čo si však jeho telo momentálne najviac žiada, tak to je... „Krupicová kaša! Mám na ňu neskutočnú chuť. Každý večer mi ju varí moja drahá manželka. Neviem sa jej dojesť,“ smeje sa Tomi.

„Keby som to mal brať nadľahčene, tak poviem, že krupica mi dodáva najväčšiu silu,“ dodáva s úsmevom. POZRITE SI REPORTÁŽ ZO ŠPORTOVCOVEJ SVADBY.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie