Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Obrovská rana pre Brada Pitta! Angelina vyhrala súd, to hercovi zlomí srdce!
Zdielať na

Obrovská rana pre Brada Pitta! Angelina vyhrala súd, to hercovi zlomí srdce!

Archívna reportáž

Bola to veľká sláva, keď sa tento niekdajší najatraktívnejší pár Hollywoodu v roku 2014 bral vo francúzskom Provensálsku. Svadba sa konala v zámku Chateau Miraval, ku ktorému patrí aj rozsiahly pozemok vrátane kvalitných viníc. Práve tie sa stali ďalším jablkom sváru medzi exmanželmi, ktorých manželstvo vydržalo len dva roky.

​Brad Pitt sa do Chateau Miraval, ktorý kúpili v roku 2008, a jeho francúzskych viníc skutočne zamiloval a naplno sa začal venovať vinárčeniu. Víno, ktoré vzniká pod "jeho rukami" patrí medzi vysoko hodnotené a niet pochýb, že práve táto aktivita sa stala Bradovou najväčšou vášňou. Hoci sa pokúšal Angelinu zaviazať, aby svoj podiel nikomu nepredala, ideálne chcel byť výlučným vlastníkom Brad, nebola by to herečka, aby exmanželovi neudrela na citlivé miesto.

Dosť, že sa roky naťahujú o starostlivosť o deti a Angelina neváhala vytiahnuť na svetlo aj nepekné veci zo súkromia, len aby Brada potopila, teraz mu siahla aj na milované vinice. Jolie svoj podiel predala likérnickému gigantu Stoli, čím spustila reťaz súdnych sporov v USA, Francúzsku a Luxembursku medzi Pittom, Jolie, ich podnikmi a rôznymi obchodnými partnermi, píše portál PageSix.

Ide o skutočne nádherný a hodnotný kus zeme, okrem viníc pestujú aj olivovníky, chovajú včely či majú náleziská hľuzoviek:

Gigant Stoli patrí rusko-izraelskému podnikateľovi Jurijmu Sheflerovi, ktorý aktuálne spravil všetky možné kroky, aby sa jeho spoločnosti nedotkol zákaz vzťahujúci sa na ruské výrobky - dokonca premenoval známu vodku Stolichnaya na Stoli, údajne na znaky podpory Ukrajiny. Pitt ale odmietal nielen konkrétne jeho spoločnosť ako partnera, nechcel prosto nikoho, kto by mu hovoril do rozhodovania v rámci jeho vinárstva. "Je to v rozpore s jeho dlhodobým plánom, ktorý spočíva v tom, že zisky vloží späť do spoločnosti. Navyše je to najlepší spôsob, ako zachovať hodnotu pre ich deti, je, aby si rodičia ponechali plné vlastníctvo tohto čoraz cennejšieho a expandujúceho majetku," tvrdila strana zastupujúca Pitta.

Pittov tábor zubami-nechtami bojoval za to, aby súd zamietol žiadosť Jolie o vydanie dokumentov a korešpondencie. V piatok však sudca v Los Angeles povedal, že Pitt a jeho partneri ich musia vydať právnikom protistrany - a uviedol, že nemôžu ani vyčkávať, kým sa proti rozhodnutiu neodvolajú. "Každý rozumný človek by bol rád, keby Stoli bola partnerom v ich podnikaní. Majú špičkový marketing a distribúciu. On jednoducho nedokáže vidieť cez svoju nenávisť voči Jolie," tvrdí nemenovaný zdroj blízky páru. No človek blízky Pittovi povedal, že Jolie dobre vedela, prečo si vybrala práve Stoli. Brad totiž tejto firme odmietol vinárstvo predať ešte v čase, keď boli s Jolie manželia, o to väčší podraz to preto podľa neho je. Zrejme s tým už ale nič nedokáže spraviť.

Súvisiace články

Najčítanejšie