Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Vondráčková na dovolenke so Slovákom? Kto neverí na zázraky, nie je realista, píše Lucka!
Zdielať na

Vondráčková na dovolenke so Slovákom? Kto neverí na zázraky, nie je realista, píše Lucka!

Archívna reportáž

Aj keď sa Lucie Vondráčková (42) snažila celkom nezanedbať svoju umeleckú kariéru ani počas jej života s exmanželom, hokejistom Tomášom Plekancom (39), po príchode z Kanady a ich rozchode šla na to už opäť naplno. Ich dvoch synov majú v striedavej starostlivosti, a tak dva týždne v mesiaci má v tomto smere voľné ruky. Najmä pesničky a klipy jej pribúdajú ako huby po daždi, a pritom snáď s každým spevákom, s ktorým naspievala duet, ju začali spájať.

​Tieto fámy nechávala dlho bez komentárov, až po jej spájaní s hereckým kolegom, to rázne utla. "Hovorila som si, že to nechám plávať, ale nenechám, zase mi prisudzujú ďalšieho kolegu. Po Sámerovi je to môj herecký spoluhráč Enčev, ale už tri roky som single. Mám doma svojich dvoch chlapcov a je nám fajn, pokiaľ sa objaví niekto, kto túto našu rodinnú dynamiku zmení, o ten pocit sa s vami rada podelím," opísala skutočnosť. To ale bolo ešte predtým, ako vlani v lete konečne priznala vzťah, a bolo to tentokrát skutočne vďaka nakrúcaniu klipu, kde jej robil garde spevák a moderátor Petr Vojnar (46). "Pokojne to tak berte," najskôr odpovedala diplomaticky na otázku, či sú spolu. S koncom leta sa ale mali k sebe čoraz menej a zhruba v novembri bolo po všetkom. Špekulovalo sa, že ich láska bola iba predstieraná kvôli reklame na Luciine klipy.

Leto ju už aj tento rok v plnom prúde a zdá sa, že Lucie opäť nie je single. Na Instagrame zverejnila romantické fotografie, na ktorých je spolu s istým mladým mužom. Na poslednej fotografii zo série sedí Lucka pri vode pri západe slnka s gitarou v ruke aj s mladíkom vedľa nej. Obaja majú na hlavách kovbojské klobúky. O niekoľko hodín neskôr pridala ďalšie tri fotografie z toho istého miesta a napísala k nim aj citát: "Kto neverí na zázraky, nie je realista - Billy Wilder." Vyznelo to veľmi romanticky a záhadne zároveň. 

Vypočujte si remix Luckinho megahitu Džiny v spolupráci s DJ Markom Vossom: 

Fešák v klobúku by mal byť slovenský producent Dj Marek Voss, ktorý s Luckou úzko spolupracuje. Dokazuje to aj pred mesiacom zverejnený videoklip Jeans na YouTube. Originál síce pochádza ešte z čias, keď Lucie ako speváčka kariéru iba začínala, ale DJ Voss ju zremixoval a dal jej celkom nový imidž. Zo zdieľaných fotograií Lucky od mora to vyzerá, že tam trávia spoločnú dovolenku. Ale môže byť, že je to len pracovné - pri Lucke človek nikdy nevie, kedy chce len fanúšikov naťahovať, a kedy môže ísť skutočne o niečo viac. 

Instagram/LV

​​Jeden z mladíkov z Luciiných instapríbehov je sympatický DJ Mark Voss:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DJ Mark Voss (@djmarkvoss)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie