Skoro jasno
19°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Príčina krízy s Melaniou?! Trumpova exporadkyňa prekvapila odhalením o vzťahu Donalda a Ivany!
Zdielať na

Príčina krízy s Melaniou?! Trumpova exporadkyňa prekvapila odhalením o vzťahu Donalda a Ivany!

Archívna reportáž

Niekdajší oslnivý manželský pár Trumpovcov vyvolal začiatkom deväťdesiatych rokov veľký škandál v americkej spoločnosti, keď prišlo na ich rozvod. Príčinou rozluky úspešnej dvojice bola nevera Donalda Trumpa (76) s Miss Georgia Marlou Maples, s ktorou čakal dieťa. K rozvodu s Ivanou Zelníčkovou († 73), s ktorou boli manželmi od roku1977, došlo v roku 1992. Mali spolu vtedy tri ešte malé deti, ktoré dostala Ivana do svojej starostlivosti. Najstarší Donald má teraz už 44 rokov, Ivanka 40 a najmladší Erik 38 rokov. No ako sa ukázalo, Donald Trump, ktorý bol minulé volebné obdobie prezidentom USA, so svojou exmanželkou nikdy celkom kontakty neprerušil.

​Niečo o ich blízkom vzťahu prezradila jeho bývalá poradkyňa Omarosy Manigault Newman (48). Poprvýkrát sa stretla s Donaldom Trumpom v roku 2004 počas nakrúcania jeho reality šou The Apprentice, v preklade Učeň. Neskôr sa stala jeho mediálnou poradkyňou. Tohto tvrdohlavého a svojského muža dokázala Ivana podľa jej slov vždy usmerniť. Radil sa s ňou vraj veľmi často. "Dokonca aj v Bielom dome neustále vyhľadával jej rady," uviedla Newman pre časopis People"Ivana bola veľmi priamočiara a vždy dokázala zhodnotiť situáciu. Bola jednou z mála ľudí, ktorých Donald skutočne počúval," prezradila o ich vzájomnom rešpekte. Ivana ho veľmi podporovala aj v rámci jeho volebnej kampane.

Poradkyňa skončila u Trumpa pomerne škandalózne, keď sa zistilo, že používala služobné autá aj na osobné účely. V USA sa u nás táto pomerne bežná vec veľmi prepierala a Newman sa sa preto ocitla na titulkách v nie práve lichotivom svetle. Z Bieleho domu ju dokonca mala vyviesť ochranka, ale to ona poprela. Následne si začala budovať kariéru ako spisovateľka. Napísala niekoľko autobiografických kníh a možno z pomsty nešetrila ani  bývalého šéfa Donalda Trumpa a jeho rodinu. Pikantné je najmä jej tvrdenie, že jeho vzťah s dcérou Ivankou  "prekročil hranice a bolo veľmi nepríjemné ich sledovať". K Ivane sa ale vyjadrovala s uznaním. Pre svoju exmanželku mal Donald slabosť. Nezabudol jej vraj nikdy poslať kvety k narodeninám a iným príležitostiam. 

Pozrite si kompiláciu záberov z minulosti Ivany Trump: 

O tom svedčia aj jeho slová pre New York Post krátko pred poslednou rozlúčkou s Ivanou v kostole svätého Vincenta na Manhattane. "Momentálne som v New Yorku. Cítim sa dobre, aspoň trochu som sa vyspal, ale som zarmútený. Premýšľam, ako dobre ste Ivanu poznali. Ja som ju poznal dobre, od úplneho začiatku. Od tej doby, čo som ju prvýkrát stretol. Bola krásna a výnimočná," vyjadril sa bývalý prezident.

"Bola mimoriadna. Krásna navonok aj vnútri. Začali sme svoje životy spoločne a náš vzťah bol krásny. Bola iná, nikdy sa nevzdávala. Iste, bola krásna, ale tiež veľmi pracovitá. Bez ohľadu na to, v ako náročnej situácii práve bola, nikdy tomu nepodliehala. Aby sme mohli žiť spolu, prišla do USA z komunizmu. Nikdy nič nepovažovala za samozrejmosť," vyznal Trump hold jeho osudovej žene. Svoju úctu k nej prejavil aj osobnou účasťou na poslednej rozlúčke, prekvapením bolo, že mal po boku súčasnú manželku Melanie (52). Ktovie ako tá znášala, že v Donaldovom živote bola po Ivane každá žena už len "tá druhá". Špekuluje sa, že aj to mohla byť kvapka do manželskej krízy Trumpovcov, ktorá sa zdala byť najmä počas jeho prezidentovania neprehliadnuteľná.

Za milovanou mamou smúti prostredníctvom sociálnych sietí aj jej dcéra Ivanka: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ivanka Trump (@ivankatrump)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie