Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Miliónové náušnice od Mareša Monike? To je NIČ oproti TOMUTO daru Rytmusa jeho Jasmine!
Zdielať na

Miliónové náušnice od Mareša Monike? To je NIČ oproti TOMUTO daru Rytmusa jeho Jasmine!

Archívna reportáž

Štyri mesiace potom, čo priviedla Monika Marešová svoje prvé vysnívané dieťa a zároveň prvú dcéru Leošovi Marešovi po dvoch synoch z predchádzajúceho manželstva, sa dočkala aj daru. Leoš Mareš ocenil ten najväčší dar, čo môže žena spraviť, na zhruba milión českých korún. Toľko totiž približne stáli briliantové nášnice Cartier, ktoré na manželku vybalil.

​Aj Patrik Vrbovský sa rozhodol obdarovať svoju manželku, hoci, pochopiteľne, nie je to za pôrod. Ten sa udial už pred tromi rokmi, Sanel oslávi o pár dní narodeniny. Nevedno, čo dostane on, ale jeho mama dostala zrejme k narodeninám dar, z ktorého ceny sa ľuďom pretočia panenky.

Jasmina oslávila narodeniny už koncom júna, no na niektoré veci si treba počkať. Konkrétne na dar od jej manžela si bude musieť počkať napokon ešte oveľa dlhšie.

Rytmus svoju balkánsku manželku miluje, hoci to je niekedy doma ostré:

​Rytmus kúpil svojej milovanej auto v cene troj-, či aj štvorizbového bytu v Bratislave. Mercedes Brabus vlastní aj Zuzana Plačková, možno práve tam našiel raper inšpiráciu. Takmer tristotisícové auto si nechávajú spraviť na mieru. "Všetko ma nechal si vybrať, aj keď na hnedú kožu pindal, keď to zbadal, odpadol," napísala Jasmina k radostnému videjku z predajne áut.

Videjko je na Rytmusovom instagramovom profile:

Instagram/RK

​Auto by malo byť hotové až na jar budúceho roku, ako sa Jasmina zverila sledovateľom na Instagrame, no zjavne jej veľkú radosť prinieslo už jeho konfigurovanie. "Žijem najlepší život. Dnes som potešil moju manželku," napísal Patrik hrdo a okamžite mu videjko lajkla Plačková, ktorá bude môcž dodať dobré rady k vychytávkam tohto veľkého vozidla. Už len aby svetová kríza nespôsobila, že sa bude dodanie výraznejšie oddaľovať.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie