Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
To je ale prekvapenie! Miroslav Donutil (71) sa teší na bábätko!
Zdielať na

To je ale prekvapenie! Miroslav Donutil (71) sa teší na bábätko!

Archívna reportáž

Druhú májovú nedeľu, kedy sa v našich končinách oslavuje Deň matiek, využil na oznámenie radostnej spávy herecký pár Martin Donutil (30) a Sára Affašová (27). Na sociálnej sieti zdieľal fotografiu z parku, kde je jasne vidieť tehotenské bruško herečky, ktoré v pokľaku bozkáva Martin. "Krásny Deň matiek!" pripísala k fotke Sára a odhalila tým, že aj ona sama sa chystá na rolu matky v skutočnom živote. Pod jej príspevkem se začali v komentároch od jej sledovateľov okamžitě objavovať gratulácie. S Martinom sa dala Sára dokopy v roku 2020 a už vlani v novembri prezradili, že spolu bývajú a plánujú si založiť rodinu. A podarilo sa im to vzápätí, hoci herečka mala isté problémy.

Affašová sa už dlhšiu dobu delí o svoje skúsenosti a rady týkajúce sa zdravotných problémov s cystami a zápalmi. Od jej šestnástich rokov ju totiž trápili nepríjemné komplikácie spojené so syndrómom polycystických vaječníkov. Zistila, že veľa žien sa trápi s podobnými problémami, mnohé sa ale hanbia o tom hovoriť. Napadlo jej riešiť to prostredníctvom sociálnych sietí. Kontaktovali ju potom nielen ženy, ale aj muži, ktorí chceli lepšie porozumieť svojim partnerkám. Sáre pomáha zlepšiť jej zdravotné problémy nízkosacharidová, bezlepková a bezlaktózová diéta. Okrem problému s vaječníkmi, má aj intoleranciu laktózy, takže bojuje s dvomi obmedzeniami súčasne. Zo svojho jedálnička vyradila pečivo a sladkosti, prestala užívať hormonálnu antikoncepciu a zakrátko aj otehotnela - lepšia reklama na správny prístup k životospráve asi neexistuje.

Na svojho prvého potomka sa veľmi teší aj Martin Donutil a na rolu starého otca sa iste s radosťou pripravuje aj jeho slávny otec, herec Miroslav Donutil (71). Ten sa stane starým otcom po prvýkrát. Partnerku svojho syna si obľúbil, hoci ho kedysi varoval, aby si nevyberal budúcu manželku medzi herečkami. "Môj otec má Sáru rád, hráme spolu aj v predstavení Smrť obchodného cestujúceho," zveril sa Martin pre Super.cz. Sára sa s jeho názorom zhoduje: "Krásne ma prijali".  Herečka sa s oboma mužmi stretla v rovnakom čase, bolo to na prvej čítacej skúške hry Smrť obchodného cestujúceho. Okamžite očarila syna aj otca a neskôr celú rodinu.

Otec a syn Donutilovci si spolu so Sárou zahrali v predstavení Smrt obchodního cestujícího, pozrite z neho najzaujímavejšie zábery: 

Vlani pár strávil romantickú dovolenku v Grécku, navštívili spolu aj filmový festival v Karlových Varoch. Zaobstarali si dokonca spoločného psa a svoje profily na sociálnych sieťach pravidelne plnili zamilovanými fotografiami, kde nechýbal ani nastávajúci starý otec. Spoločne trávia čas aj na javisku Mestských divadiel pražských. Svoj vzťah zobrali veľmi vážne, a preto neváhali a zvolili zakrátko aj spoločné bývanie s plánom mať rodinu, ale svadbu zatiaľ neriešili, azda si počkajú, keď bude dieťatko staršie. 

Takto oznámil Martin Donutil radostnú správu z jeho života: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sára Affašová (@saraaffasova)

Súvisiace články

Najčítanejšie