Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Nielen Meghan a Harry?! Aj Kate a William vraj chystajú revolúciu v kráľovskej rodine!
Zdielať na

Nielen Meghan a Harry?! Aj Kate a William vraj chystajú revolúciu v kráľovskej rodine!

Archívna reportáž

Budúci kráľ a jeho manželka sa údajne chystajú spraviť revolúciu, aká ešte v monarchii nebola. Samozrejme, ani náhodou to nie je nič podobné tomu, čo spravili Harry a Meghan. Kate a William rozhodne rodinu neopustia, naopak, pripravujú sa na deň, keď prevezmú vládu nad Veľkou Britániou a Commonwealthom. No jedna veľká zmena by vraj mala nastať.

​Princ William a Kate Middleton chcú údajne v rámci "kráľovskej revolúcie" zrušiť svoje tituly a používať krstné mená, tvrdia zdroje. Vojvoda a vojvodkyňa sa chcú nechať volať "Wills a Kate" a chystajú sa upustiť od kráľovských formalít v snahe zmodernizovať monarchiu, píše portál The Mirror. Kráľovský pár sa chce vyhnúť aj poklonám na verejnosti a chcú používať svoje krstné mená, tvrdia zasvätené osoby.

Dramatická zmena má údajne za cieľ presmerovať sa na "modernú monarchiu" a odpútať sa od "skostnatených tradícií" kráľovskej rodiny. Zdroj z blízkosti kráľovskej rodiny uviedol: "Chcú sa pokúsiť vyhnúť poklonám a pukrletom na verejnosti, byť prístupnejší, menej formálni, menej upnutí a chcú sa zbaviť mnohých tradícií a zamerať sa na modernú monarchiu."

K zmenám inšpirovala Williama a Kate nie práve dobre prijatá cesta po Karibiku:

​Tvrdí sa, že plánovanú inštitucionálnu zmenu vyvolalo turné Kate a Williama v Karibiku. Po ohlasoch sľubujú, že budú viesť záležitosti "po cambridgesky". Vojvoda a vojvodkyňa vraj chcú "roztrhať knihu pravidiel" a zbaviť sa staromódnych metód, aby ukázali, že sú kráľovskou rodinou, ktorá sa dokáže meniť s dobou. Zdroj dodal: "Všeobecný názor bol taký, že prehliadka sa zdala byť zastaraná, nedotknutá, príliš formálna a upnutá". A presne to sú prívlastky, ktoré budúci kráľovský pár nechce. 

"Len mi hovorte Wills," vraj bude počuť z princových úst čoraz častejšie. Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge sú vraj "vnímaní ako kráľovské hviezdy", ktoré "upevnia pozíciu monarchie vo svete a zabezpečia prežitie Commonwealthu". William stále viac dokazuje, že má svoje vlastné metódy a už plánuje, že keď nastúpi po Charlesovi na trón, bude mať približne o 70 pomocníkov menej, chce vytvoriť nákladovo efektívnejší a menej formálny tím. Zdá sa, že mu skutočne záleží na tom, aby sa nenaplnili temné vízie pre monarchiu, že po smrti kráľovnej Alžbety II. sa ju už nepodarí udržať.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie