Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ďalší škandál v monarchii! Princezná odišla od rodiny, vykašľala sa aj na desiate výročie svadby!
Zdielať na

Ďalší škandál v monarchii! Princezná odišla od rodiny, vykašľala sa aj na desiate výročie svadby!

Archívne video Archívna reportáž

Tento vzťah už od začiatku nevyzeral byť celkom ideálny. Neveľmi pohľadný následník trónu, monacké knieža Albert, si vzal za manželku v podstate obyčajnú ženu, o 20 rokov mladšiu olympioničku Charlene Wittstock. No kým ona je skutočne exkluzívna krásavica, je to práve Albert, ktorý je celý život známy tým, že len veľmi ťažko dokáže udržať svoje nohavice "zapnuté".

Vo štvrtok uplynulo 10 rokov od svadby princeznej Charlene a monackého panovníka, kniežaťa Alberta. Tento kráľovský pár však delili tisíce kilometrov, keďže Charlene je v rodnej Južnej Afrike, píše portál PageSix. Podľa paláca je príčinou jej neprítomnosti zdravotný problém - Charlene vraj trpí vážnou infekciou ucha, nosa a hrdla a potrebuje viaceré procedúry, ktoré ju tam udržia "na neurčito". Zvláštne ale je, že v Monaku ju nevideli už od januára. 

Mnohí si preto kladú otázku, či je to skutočne "len" zdravotný problém. Už pred desiatimi rokmi sa totiž princezná Charlene údajne pokúsila utiecť z Monaka tesne pred honosnou dvojdňovou svadbou za 75 miliónov dolárov, pravdepodobne kvôli tomu, že jej princ sa vtedy stal otcom už druhého nemanželského dieťaťa.

Knieža má čestný doktorát zo Slovenska:

​Aj teraz sa šíria sa fámy, že Albert je otcom už tretieho nemanželského dieťaťa. V decembri minulého roka sa objavili informácie, že ho postihla nová žaloba o určenie otcovstva od Brazílčanky, ktorá tvrdí, že je otcom jej 15-ročnej dcéry, čo je doba, keď už Albert a Charlene spolu chodili. Krátko po tejto správa sa princezná Charlene objavila na verejnosti so šokujúcim novým punkovým účesom a silnými čiernymi očnými linkami. "Ostrihala si vlasy v deň, keď sa to dozvedela. Bol to radikálny krok, ktorý mal jemu a nám všetkým ukázať, ako zle sa cíti a aká hrozná správa to je - aspoň pre ňu," povedal pre The Post dlhoročný obyvateľ Monaka, ktorý má blízko k palácu.

Je ale takmer isté, že aj táto údajná rebélia princeznej sa skončí - v Monaku ju totiž čaká nielen manžel, ale najmä ich 6-ročné dvojčatá Gabriella a Jacques. Medzitým navyše jeden Charlenin priaznivec v Monaku povedal, že v skutočnosti jej dramatický účes a dlhšia neprítomnosť v skutočnosti ukazujú, ako veľmi jej na Albertovi záleží - a že nie je taká chladná a necitlivá, ako sa vykresľuje. "Keby doňho nebola zaľúbená, nemala by takúto reakciu. Jednoducho by išla do Chopardu, kúpila by si ďalší náhrdelník a považovala by to za vyrovnaný obchod. V Charlene je oveľa viac, než sa na prvý pohľad zdá," tvrdí nemenovaný zdroj. Aktuálne sa na jej profile na Instagrame objavilo zostrihané romantické video k výročiu svadby, no mnohí len ťažko veria tomu, že ide o úprimné vyznanie - napokon, je napísané veľmi diplomaticky a meno Alberta v ňom chýba.

Súvisiace články

Najčítanejšie