Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Koniec špekuláciám! Stretli sa vo filme a už tvoria TIETO herecké hviezdy pár aj v skutočnosti!
Zdielať na

Koniec špekuláciám! Stretli sa vo filme a už tvoria TIETO herecké hviezdy pár aj v skutočnosti!

Archívna reportáž

Obaja patria medzi idoly mládeže, obaja majú našliapnuté na skvelú kariéru a obaja sú skutočne príťažliví. A zjavne to tak cítia aj navzájom. Po štyroch rokoch klebiet, keď sa stále tvárili navonok len ako kamaráti, už Tom Holland a Zendaya svoju lásku neskrývajú. Lepšie povedané, už nemusia, fotky paparazzov sú totiž celkom jasné.

Rodený Londýnčan Tom Holland (25) a Američanka Zendaya (24) sú novými miláčikmi Hollywoodu. Hviezdy filmu Spider-Man vo štvrtok v Los Angeles potvrdili svoj románik aj mimo filmového plátna vášnivým bozkávaním. Párik odfotografovali paparazzi ako si prejavujú nežnosti počas čakania na zelenú na semafore v Hollandovom športovom aute za vyše 100 tisíc, píše portál Page Six.

​Usmievali sa na seba, Tom Zendayu nežne hladkal a bozkával. Prichytili ich v štvrti Silver Lake, kde býva herečkina mama a neodbytní paparazzi ju neskôr odfotili v spoločnosti mladých zaľúbencov. To dáva celkom slušný základ myšlienkam, že to zrejme bude celkom vážne, keď už je v tom zainteresovaná aj rodina. Čerstvé fotky zaľúbencov si môžete pozrieť TU.

Takéto rande mali Tom a Zendaya vo filme na Karlovom moste:

Zvesti o tom, že "Tomdaya" tvoria pár, sa šíria už roky. Po ich hlavných úlohách vo filme "Spider-Man: Návrat domov" z roku 2017, v ktorom Holland hral Petra Parkera a Zendaya stvárnila jeho spolužiačku Michelle, sa podľa zdrojov začali stretávať. "Dávali si veľký pozor, aby to udržali v súkromí a mimo očí verejnosti, ale chodili spolu na dovolenky a snažili sa tráviť čo najviac času jeden s druhým," povedal jeden zo zasvätených ešte v júli 2017 pre People. V tom čase sa dvojica na sociálnych sieťach tejto správe smiala.

Kde-tu sa Zendaya mihne aj na Tomovom Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tom Holland (@tomholland2013)

"Počkaj, počkaj... Najradšej mám, keď sa píše, že spolu chodíme na dovolenky, HA! Už roky som nebol na dovolenke!" Zendaya  vtedy napísalana Twitteri. Holland odpovedal: "Počíta sa aj propagačné turné k filmu?" Pravdou je, že v roku 2019 sa Tom vodil za ruku s inou dievčinou, no o pár mesiacov neskôr sa s blondínkou Oliviou rozišiel. Podobne na tom bola s krátkym románikom s hereckým kolegom z filmu Euphoria, Jacobom Elordim, aj Zendaya. No je už jasné, že čo sa malo stať, sa stalo a len krátko pred uvedením ďalšieho filmu o Spider-Manovi do kín jeho hlavné hviezdy už lásku budú popierať len ťažko.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie