Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Lucie Vondráčková poriadne prekvapila plánmi na leto! Na TOTO môžu jej synovia zabudnúť!
Zdielať na

Lucie Vondráčková poriadne prekvapila plánmi na leto! Na TOTO môžu jej synovia zabudnúť!

Archívne video

V júni sa česká speváčka a herečka Lucie Vondráčková (41) zúčastnila fotenia, pri ktorom stvárnila historické osobnosti. Musela sa pritom máčať v plytkom studenom potoku pri starom mlyne na Kutnohorsku, našťastie, bolo slnečno. A možno si Lucka presne tak predstavuje letné prázdniny, keďže aktuálne poriadne prekvapila priznaním, čo v lete vyslovene "nemusí".

Letný divadelný projekt Lucke Vondráčkovej, žiaľ, nevyšiel, a tak má teraz dostatok času na odpočinok a plánovanie nových aktivít, no v prvom rade na užívanie si leta s jej dvomi synmi - Matyášom (9) a Adamom (6). O dovolenke však ešte nemá celkom jasno, zrejme ich niekde zoberie aj ich otec, hokejista Tomáš Plekanec, píše portál Super.cz.

Chlapci to majú dobre vyvážené, nakoľko ich otec spolu s partnerkou Luciou Šafářovou a ich dcérkou radi navštevuje aj prímorské krajiny, čo Vondráčková pre zmenu vôbec nevyhľadáva. "K moru sa nechystáme. Ja ho veľmi nemám rada. Radšej mám nejaké kempy alebo chaty po Česku. Ale myslím, že zostaneme skôr v pokoji doma. Vidím to na knižky a veľa plávania. Vyhrievaný bazén, o ktorom sme sa vlani bavili, ešte nemám, tak dúfam, že bude svietiť slniečko a pekne nám to ohreje," zverila sa so svojimi nečakane skromnými predstavami. Informáciou o tom, že more nemá rada ale poriadne prekvapila, kým žila s Plekancom v Kanade, pravidelne počas zimy navštevovala kubánske pláže.

Pozrite si Luckin najnovší klip:

Kvôli synom urobí Lucie snáď všetko, čo sa čo i len trochu dá. "Som typická ryba, skôr som citlivka, ako bojovníčka. Ale keď už je niečo cez čiaru, tak si to len tak nenechám. Po štyridsiatke už nie. A najväčšiu silu vo mne prebudili moje deti, ako u každej mamy. To vo vás prebudí nevídanú silu," vysvetlila Lucie. Aj boj o synov s exmanželom Plekancom zvládla so cťou. Pristúpila na kompromis a obaja rodičia majú synov na základe rozhodnutia súdu v striedavej starostlivosti. Iste aj ona musí uznať, že pre chlapcov je dobré mať vzor aj v otcovi. Vondráčkovej sa tak otvárajú možnosti na chvíle pre seba, keď sa môže naplno venovať kariére. V minulých rokoch získala niekoľko aj medzinárodných ocenení, na to ale treba veľa času, čo jej striedavka umožňuje.

Lucie sa zdá byť skvelá matka:

Nie všetko Lucii ale vychádza podľa jej predstáv a plánov. "Všetky tie herecké veci sú tak krehké, že keď o nich človek len trochu hovorí, už sa mu hore smejú. Rada už hovorím iba o tom, čo je hotové," posťažovala sa a myslela zrejme na jej tohtoročný zmarený letný divadelný projekt. Darí sa jej však v rámci jej hudobných projektov. "Naposledy som robila klip s Raegem, kde bol tiež krásny herecký príbeh. Takže som si zahrala v klipe a teraz ma čakajú pekné herecké veci, ale hovoriť o nich budem až vtedy, keď budú existovať, nech sa mi zas vesmír nevysmeje," zverila sa táto všestranná umelkyňa. Nič nevzdáva, vie, že ju ešte čaká veľa príležitostí, kde môže prejaviť svoj talent. Aj preto sa vyjadrila, že je rada, že mohla byť bojovníčkou aspoň na fotkách. "Pretože mi príde, že keď človek niečo také točí, alebo fotí, a musí sa na chvíľu prevteliť, tak sa to nejakým spôsobom stáva súčasťou jeho osobnosti," dodala na záver.

Súvisiace články

Najčítanejšie