Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Mama Britney Spearsovej prelomila mlčanie! Speváčka nedávno volala na políciu!
Zdielať na

Mama Britney Spearsovej prelomila mlčanie! Speváčka nedávno volala na políciu!

Archívna reportáž

Uplynulý týždeň zažila americká popová hviezda skutočne krutú ranu. Po tom, čo si na súde priam vyliala srdce a opísala kruté podmienky, v akých už trinásty rok existujte v moci svojho otca, všetci čakali, že sudkyňa, ktorá netajila dojatie, rozhodne v jej prospech. Nestalo sa, Jamie Spears môže naďalej rozhodovať o takmer všetkých sférach života jeho 39-ročnej dcéry.

Svet má akoby jasno v tom, kto je v prípade Britney verzus Jamie ten "zlý". Na podporu speváčky dokonca vzniklo hnutie #freeBritney a na jej stranu sa postavili aj mnohé známe osobnosti, vrátane jej bývalého priateľa Justina Timberlakea, jej exmanžela Kevina Federlinea, ale aj jej kamarátky Paris Hilton. Akosi všetci čakali, že na stranu svojej dcéry sa postaví aj jej mama, Lynne. Nie je to celkom tak.

Lynne Spears, matka popovej hviezdy Britney Spears, je v súvislosti so smutným prípadom boja jej dcéry o opatrovníctvo "rozpoltená". "Mám zo všetkého zmiešané pocity," priznala 66-ročná Lynne novinárom Ronanovi Farrowovi a Jia Tolentino v novej reportáži časopisu The New Yorker. "Neviem, čo si mám myslieť... Je to veľká bolesť, veľké obavy," hovorila len neurčito speváčkina mama.

Zdá sa, že svet stojí na strane speváčky:

​Lynne vraj počas telefonátu s Farrowom a Tolentinovou "hovorila šepotom a odmietla odpovedať na podrobné otázky o prípade". Ospravedlnila sa aj po tom, ako im povedala, že možno bude musieť "náhle zložiť, ak do miestnosti vstúpi člen rodiny". V článku sa tiež tvrdí, že 39-ročná Britney volala na tiesňovú linku 911 v noci predtým, ako išla do boja o ukončenie opatrovníctva. Spears vraj zavolala na tiesňovú linku, aby sa nahlásila ako obeť zneužívania v opatrovníctve, pričom tento telefonát potvrdili orgány činné v trestnom konaní okresu Ventura a jej blízky priateľ.

Britney pridáva na Instagram stále veľmi zvláštne príspevky, ľudia sú presvedčení, že ich nepíše ona:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Nasledujúci deň vypovedala, že jej rodina, konkrétne jej otec Jamie Spears, by mala byť žalovaný za podmienky v jej opatrovníctve. "Skutočne by som chcela zažalovať svoju rodinu, aby som k vám bola úplne úprimná," povedala počas svojej 23-minútovej výpovede. "Tiež by som chcela mať možnosť podeliť sa so svetom o svoj príbeh a o to, čo mi urobili, namiesto toho, aby to bolo utajované tajomstvo v prospech ich všetkých. Chcela by som, aby bolo počuť, čo mi urobili, keď ma prinútili to tak dlho tajiť. Nie je to dobré pre moje srdce. Bola som taká nahnevaná a každý deň som plakala," hovorila Britney odhodlaná bojovať. Jamie, ktorý má už roky kontrolu nad veľkou časťou Britneyinho osobného života a financií, poprel, že by ako jeden z opatrovníkov popovej hviezdy zle riadil jej kariéru, alebo život. Sudkyňa sa priklonila v závere prekvapujúco na jeho stranu a Britney ostáva naďalej v tomto "väzení" pod otcovou nadvládou.

Súvisiace články

Najčítanejšie