Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Cibulková ide naplno! Prepych v Prahe, vzápätí Paríž a teraz súkromným lietadlom s kamarátkami do TOHTO luxusu!
Zdielať na

Cibulková ide naplno! Prepych v Prahe, vzápätí Paríž a teraz súkromným lietadlom s kamarátkami do TOHTO luxusu!

Archívna reportáž

Historicky najúspešnejšia slovenská tenistka, niekdajšia štvorka v svetovom rebríčku žien, 32-ročná Dominika Cibulková, si zarobila športom dosť na to, aby ona, jej deti, ani vnúčatá nemuseli v podstate pohnúť prstom. Na prvý pohľad sa ale zdá, že sa jej milióny čoskoro rozkotúľajú - užíva si totiž skutočne vo veľkom štýle.

Asi každému je jasné, že Dominika Cibulková nemá slovo "šetriť" v slovníku. Miluje život so všetkým luxusom, ktorý ponúka, a ktorý si môže dovoliť. A neodopiera si veru nič, načo aj, ani slovo "skromnosť" nemá v slovníku. Nikto jej ale nemôže vyčítať ani pol slova - na svoje výstrelky a okázalý životný štýl si každé euro doslova krvopotne vydrela.

Na jednej strane síce Dominika míňa plnými priehrštiami, na druhej strane má nepochybne dobre rozhodené investície tak, aby sa nemusela obávať klesajúcej sumy na účte. A tak môže veselo v priebehu pár týždňov prestriedať hneď niekoľko destinácií.

Zaočkovaná Cibulková môže veselo cestovať:

​Začala Prahou, kam zašla s rodinkou do svojho obľúbeného hotela na brehu Vltavy, kde jej pripravili aj krásnu tortičku je pre Jakubka, ktorý práve vtedy oslavoval prvé narodeniny. Potom vyrazila s kamarátkou a svojím dvorným stylistom do Paríža. Pochopiteľne, opäť nič skromné. "Predstierajme, že som nemala narodeniny pred mesiacom a toto je výlet skombinovaný s oslavou narodenín," napísala k jednej z fotiek na Instagrame.

Dominika štýlová ako sa na Paríž patrí:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Tým ale výlety bývalej tenistky neskončili. Ako sa aktuálne pochválila, s kamarátkami sadli do súkromného lietadla a odleteli na krásny taliansky ostrov Capri. Z fotiek je zrejmé, že to ale nebola tak celkom "babská jazda", na motorovom člne si vychutnával "dolce far niente", teda sladké ničnerobenie aj jej manžel Michal. "Vitajte v raji podľa mojej chuti na Capri," napísala k jednej z fotiek skutočne očarujúceho butikového hotela. Jedna noc v dvojposteľovej izbe stojí zhruba 650 eur, čo je na Cibulkovej pomery ešte celkom skromná suma, ale zjavne ostala celkom očarená.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Či ostal Jakubko doma nie je síce jasné, ale všetko tomu nasvedčuje. Cibulková si ale nemusí lámať hlavu s tým, čo s karanténou po návrate z čiernej krajiny, kam sa Taliansko práve zaradilo, jej zaočkovanie ešte z januára je všetkým dobre známe.

Súvisiace články

Najčítanejšie