Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zamilovaná Hanychová šokuje! S láskou číslo šesť bude tretie dieťa?!
Zdielať na

Zamilovaná Hanychová šokuje! S láskou číslo šesť bude tretie dieťa?!

Archívna reportáž

Po piatich zhruba trojmesačných vzťahoch od rozvodu s Jakubom Prachařom (37) si Agáta Prachařová (36) snáď našla toho pravého. Aspoň zatiaľ to tak vyzerá, čo sa ale spočiatku javilo azda pri každom. Dlho tajila tajemného muža po jej boku, s ktorým bola aj na dovolenke na Sardínii, ale tvár mu vtedy na fotkách prekryla. Po návrate do Prahy konečne zverejnila jeho identitu a okrem tváre mali jej priaznivci na sociálnej sieti možnosť spoznať aj jeho meno. Agáta na svojho Honzíka spieva priam ódy.

Agátin nový objav meno Honza Loskot je nielen fešák, ale modelka a influencerka je spokojná aj s tým, že je aj celkovo celkom slušne zabezpečený. Dokonca pomýšľa po necelých štyroch mesiacoch vzťahu už aj na ďalšie dieťa, píše portál Blesk.cz. A to sa svojho času vyjadrila, že žiadne ďalšie deti rozhodne už neplánuje.

Agátin súčasný partner je podnikateľ. Nevie sa v čom podniká, ale donedávna ho prezývala "pán Mekáč", tak sa dá len domýšľať, či má niečo spoločné so sieťou fastfoodov. "Honza je normálny chalan, ktorý pracuje, má svoje auto, svoj byt a je vtipný. Dostal ma asi na to, aký je normálny a navyše super varí. Po tých rokoch, čo som musela variť ja, je to príjemná zmena. Skvelo griluje, čo my dievčatá veľmi nevieme a naviac je kamarát s deťmi," prezradila zjavne spokojná Agáta súdiac zrejme podľa seba, čo sa týka jej poznatku o grilovaní. Je to údajne prvý chlap od jej rozvodu, s ktorým sa nezoznámila prostredníctvom nejakej zoznamky. Ako sa spoznali však zatiaľ neprezradila. Tvár novej lásky odhalila prvýkrát na fotke, keď sa počas slnečného dňa spolu plavili po Vltave v Prahe.

Ktovie, či Agáta neprehodnotila už aj tieto názory:

​S nadšením z nového vzťahu sa netajila Hanychová ani pred Super.cz. "Som zadaná, som šťastná. Sme spolu skoro tri mesiace a veľmi si to užívam," pochvaľovala si pred dvomi týždňami a zatiaľ to zrejme stále platí. Musí v ňom cítiť veľkú oporu a mať zároveň i dôveru, keď sa zamýšľa dokonca už aj nad ďalším dieťaťom. "Mám 36, takže si myslím, že to tretie dieťa ešte mať budem. Ale rozhodne ho nechcem skôr ako za rok," zverila sa mama desaťročného syna Kryšpína a takmer štvorročnej dcérky Mii. Že to s nimi nemá vždy jednoduché, bolo vidieť aj v jej televíznom projekte Máma nad věcí. Deti jednajú často nevyspytateľne a Agáta má čo robiť, aby zvládala tie svoje, najmä malú Miu. Ale azda si myslí, že Honza by mohol byť ideálnym otcom, ktorý je dokáže s deťmi pomôcť. Opäť obnovila aj sny o dovolenke v obytnom aute, kde by nechýbali jej dve deti. To tiež iste preverí trpezlivosť a nervy jej Honzíka.

Nového frajera zatiaľ ukazuje len v instastories, možno skúsenosť z minulých vzťahov, aby potom nemusela mazať... Zato so slávnou mamou sa rada odfotí:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Ale bývalá manželka Jakuba Prachařa si nesťažuje ani na exmanžela, ako otca, ba ani na Marka Dopitu, otca Kryšpína. Pravidelne sa s deťmi stýkajú a berú si ich aj k sebe domov v rámci striedavej starostlivosti. "Pred týždňom mi jeden otecko priviezol jedno dieťa, druhý priviezol druhé a potom ešte pol hodiny stáli pred domom a rozprávali sa spolu," pochvaľovala si v marci Agáta, ako dobre otcovia jej detí spolu vychádzajú. Ona si uvedomuje, že vzťah s nimi má už vyriešený a s istým sebazaprením dokáže kvôli deťom prekonať zlé spomienky. Chce, aby deti mali s otcami pekný vzťah, preto na sebe zapracovala a rodinu sa snaží stmeľovať aj napriek svojim pocitom. Drží sa vraj vo svojom živote kréda svojej matky. "Život nie je to, čo chceš, ale to, čo vydržíš," citovala vetu Veroniky Žilkovej, ktorá bude nepochybne vždy Agátinou najväčšou láskou a vzorom. Už len si počkať, či jej dopraje ďalšie vnúča.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie