Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
TAKTO by vyzerala princezná Diana, ak by ešte žila?! Podoba je zarážajúca!
Zdielať na

TAKTO by vyzerala princezná Diana, ak by ešte žila?! Podoba je zarážajúca!

Archívne video

Prvého júla by sa princezná Diana, exmanželka následníka trónu, princa Charlesa, dožila 60 rokov. Žiaľ, posledný augustový deň pred 24 rokmi jej život vyhasol pri tragickej dopravnej nehode v Paríži. Ľudia ju milovali, mnohí priam nekriticky zbožňovali a stala sa aj ikonou módy a štýlu. V populárnom britskom rannom vysielaní sa pokúsili divákom priblížiť, ako by možno vyzerala, ak by nedošlo k fatálnej nehode.

Diváci relácie This Morning, teda Toto ráno, boli prvého júla šokovaní, keď v deň nedožitých 60. narodenín princeznej Diany uvideli v relácii jej dvojníčku. Moderátor Phillip Schofield predstavil Nikki Lilly, ktorá sa v 80. a 90. rokoch až zarážajúco podobala na Lady Di. 

Šesťdesiatnička Nikki Lilly sa ako dvojníčka princeznej touto podobou dokonca živila. Keď sa na obrazovke objavili fotografie Nikki, ako pracuje ako dvojníčka na rôznych podujatiach, odpovedala: "Áno, robila som veľa zábavných vecí. Pracovať ako jej dvojníčka bolo úžasné. Keď som bola v supermarkete, niektorí ľudia za mnou prichádzali v slzách a hovorili: 'Je mi to tak ľúto za Charlesa'. Rozmýšľala som - som si istá, že Diana netlačí svoj vlastný vozík v supermarkete".

V záverečnej časti videa je rozhovor s dvojníčkou:

Moderátor sa zamyslel: "Predpokladám, že toto je možno naozaj trochu pohľad na to, ako mohla princezná vyzerať". Treba ale uznať, že hoci podoba Nikki Lilly s Dianou bola pred rokmi skutočne až zarážajúca, v súčasnosti už človek hľadá princeznú v jej niekdajšej dvojníčke len ťažko. Podobne to videli aj mnohí komentujúci, ktorým sa zdalo byť toto porovnávanie nevhodné, až vulgárne.

Takto vyzerala kedysi Nikki Lilly, podoba je ohromná:

youtube/screenshot This Morning

Takto vyzerá dnes:

youtube/screenshot This Morning

​S podobne kontroverzným spomienkovým kúskom prišiel aj denník The Sun, ktorý oslovil Dianinu vešticu, Sally Morgan. "Milovala všetko, čo súviselo s ezoterickým svetom, a pravidelne navštevovala astrológa.štyrikrát stretli osobne a absolvovali stovky telefonických výkladov. Pýtala sa na svojho otca, ktorý zomrel v roku 1992, a pýtala sa, či sa niekedy stane kráľovnou. Nemohla som klamať - vedela som, že sa nestane. S tým sa ťažko vyrovnávala," prezradila Morgan. Viac ale šokovala ďalším priznaním, keď si spomenula, ako Dianu upozorňovala, že musí byť opatrná. No na najtemnejšiu víziu si spomenula Dianina sestra Sarah. "Pripomenula mi, ako som jej povedala, že vidím, ako kráľovnú vyťahujú z auta a dávajú jej umelé dýchanie. Vtedy som predpokladala, že ide o kráľovnú Alžbetu II. a znepokojilo ma to, hoci som sa o tom Diane nezmienili. Sarah však verila, že som vlastne predvídala smrť jej sestry, keďže bola 'kráľovnou ľudských sŕdc'. Hoci som si to sama nespojila, uvažoval som, či nemala možno pravdu," prezradila veštica, ako rok pred tragédiou túto udalosť predpovedal, hoci to vtedy nepochopila správne.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie