Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ohrozené nakrúcanie šou pre Jasmininu nehodu?! TAKTO sa to stalo!
Zdielať na

Ohrozené nakrúcanie šou pre Jasmininu nehodu?! TAKTO sa to stalo!

Jasmina Alagič oslávila 27. júna 32. narodeniny. Prišla záplava luxusných darčekov, niektorých vtipných a jedného skutočne mimoriadneho od jej manžela - osobný pozdrav od chorvátskej hviezdy Jacquesa Houdeka. A potom zverejnila video, v ktorom ďakovala fanúšikom a bolo jasné, že v deň narodenín mala aj trochu smoly.

Ešte v príspevkoch z narodeninového rána bola Jasmina úplne v poriadku. Večer ale pridala ďakovné video, kde jej už ruka visela obviazaná na krku. No k tomu, čo a ako sa stalo, ale nepovedala ani slovo.

Vynárali sa klebety, že sa vraj potkla o vlastné oblečenie. Pre Thomasa Puskailera z jojkárskej relácie TopStar ale priznala, čo sa skutočne stalo.

Jasmina a David vytvorili super tandem:

"Proste som len išla, chcela som nastrašiť môjho syna a padla som, tak trošku nešťastnejšie, ale v pohode, je to zo dňa na deň lepšie," okomentovala Jasmina s úsmevom smolný narodeninový zážitok. Podľa všetkého by nemuselo trvať dlho a moderátorka šou Česko Slovenska má talent by mohla byť bez nechcenej ozdoby. "Uvidíme podľa toho, ako sa to bude hojiť. Boli aj zlé prognózy, ale mám pocit, že tie sa nenaplnia, lebo je to naozaj zo dňa na deň lepšie, takže verím, že už len chvíľku, pár dní," hovorí optimisticky Jasmina.

Pár častí talentovej šou ale bude mať Rytmusova manželka svoju ruku "na krku", čo jej ale evidentne nebráni v plnohodnotnom výkone po boku s Davidom Gránským, s ktorým vytvorili skvelú dvojku. Za skorým vyliečením možno bude aj Jasminine priam "chronické" pozitivíne nastavenie. "Verím, že silou vôle uzdravíš každú ranu, tak aj toto," prezradila recept spočívajúci v pozitívnom myslení. 

Súvisiace články

Najčítanejšie