Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Čo je s Gottovou po odchode z Česka? TAKTO sa pripomenula, plánuje veľkú ZMENU!
Zdielať na

Čo je s Gottovou po odchode z Česka? TAKTO sa pripomenula, plánuje veľkú ZMENU!

Archívna reportáž

Je to už pár mesiacov, čo sa najstaršia dcéra zosnulého Karla Gotta odsťahovala z rodnej Prahy späť do Fínska, odkiaľ je jej manžel Timo Tolkki. No zrazu akoby sa po nej zem zľahla, kým predtým nebolo týždňa, aby sa neozvala, zrazu nastalo ticho. Jej príspevok na sociálnej sieti preto aktuálne fanúšikov potešil - zdá sa, že je v poriadku a užíva si.

Po dlhšom čase sa z Fínska pripomenula prostredníctvom sociálnej siete najstaršia Gottova dcéra Dominika Gottová (48), píše portál Blesk.cz. Aj v Helsinkách panuje pekné a slnečné počasie, ktoré si Dominika užíva plným priehrštím. Dokazujú to aj fotografie, kde vidieť, ako sa opaľuje na pláži a tiež s priateľkami za stolom pri dobrom jedle. Na žiadnej fotke ale nie je s manželom Timom Tolkkim (55). Ten by mal byť pritom už pár týždňov späť z Mexika, kde sa zdržiava posledné dva roky. Obaja sa v súčasnosti zrejme pokúšajú v ich štátom pridelenom byte obnoviť rozpadajúce sa manželstvo.

Jednu fotku Dominika pridala z detstva. Usmieva sa z nej pekné hnedovlasé dievčatko s kocúrom v náručí. "Moje spomienky z detstva s mojou drahou čiernou mačkou Luciferom. Mimochodom, toto je moja skutočná prirodzená farba vlasov, nechám si ju (alebo možno neskôr nejakú tmavú farbu), až mi konečne dlhé blonďaté vlasy odrastú. Čas na ďalšiu zmenu v živote," zverila sa zrejme nostalgicky naladená dcéra zosnulého speváka. Možno verí, že radikálna zmena farby vlasov jej prinesie opäť pocit šťastia a bezstarostnosti z detských dôb. Život sa s ňou neskôr rozhodne nemaznal, dosť k tomu prispeli aj nezhody s jej psychicky labilným manželom. Utiekla od neho preto do Prahy a chcela sa s ním aj rozviesť. Žiadosť o rozvod tam podala na ambasáde Fínska, ale vlani v novembri ju stiahla.

Dominika sa pokúsila čosi zarobiť na knihe spomienok na jej otca:

​V Prahe sa cítila Dominika osamelo, čo iste spôsobili do veľkej miery aj lockdowny. Najväčší problém bol však pre ňu tlak verejnosti. Sledovala takmer každý jej krok a neodpustili si často aj nechutné komentáre. To ju psychicky a  zdravotne veľmi negatívne poznačilo, Východisko videla jedine v úteku - teda v návrate k manželovi do Helsínk. Tak sa aj vo februári stalo, ale Timo musel kvôli práci na čas odletieť do Mexika. Teraz je už ale späť. "Manžel mi včera nastavil na mojom telefóne, ako dať svoje foto na WhatsApp profil. Asi 15 rokov som tam fotku nemala a nezaťažovala som sa s tým," potvrdila Dominika na sociálnej sieti jeho prítomnosť. Má v ňom zrejme pomocnú ruku, ktorá jej v Prahe chýbala. Inak sa nezverila, čo s manželom prežíva a ako sa im darí. Ale na fotkách vyzerá spokojne, tak snáď je všetko v poriadku.

​O to viac fotí Dominika seba a svoje priateľky. Najmä však dobré jedlá, ktoré si dopraje v reštauráciách s ázijskou kuchyňou, ktorú miluje najviac aj vďaka jej slávnemu otcovi. Chodili spolu do popredných reštaurácií v Prahe i v zahraničí, ako napísala v knihe spomienok. Aj v Helsinkách si už našla svoje obľúbené miesta, kde vedia vyhovieť jej chutiam, napokon, v jednej sushi reštaurácii tam aj pracovala. "Večera bez sacharidov," pripísala k snímke so sushi, závitkami z rýb, chutnej vyzerajúcej polievke, krevetami a avokádom zabúdajúc, že ryža je výdatný zdroj sacharidov. Ale predsa len, pri tejto zdravej strave si nemusí robiť žiadne výčitky kvôli línii a pokojne si tieto pochúťky dopriať. Navyše si môže užívať konečne letné biele noci, keď slnko takmer nezapadá. Fanúšikovia Gottovej veria, že jej život je skutočne "slnkom zaliaty", ako dúfala, keď odišla z Česka. Snáď sa jej podarilo zvíťaziť aj nad závislosťami.

Súvisiace články

Najčítanejšie