Polojasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Prvé rande od narodenia dcérky! Gáboríkovci si vyrazili a Ivana prezradila, ČO spolu robili!
Zdielať na

Prvé rande od narodenia dcérky! Gáboríkovci si vyrazili a Ivana prezradila, ČO spolu robili!

Archívna reportáž

Minulý rok v máji sa stali Ivana a Marián Gáboríkovci rodičmi dievčatka s krásnym menom Bella. Je isté, že malý poklad ich lásku dokonale korunoval, no rovnako je jasné, že ich život sa významne zmenil. V istom smere k lepšiemu, no museli prísť aj nejaké obete, ako to dobre poznajú asi všetci rodičia. Obvykle dostane najväčšiu ranu partnerský vzťah.

Niet väčšej radosti, ako pozerať sa na svojho vytúženého potomka, ako rastie, napreduje a je rodičom dokonalým zrkadlom. No malý tvor dokáže skutočne zamestnať na 24/7 a veľa času na vlastné aktivity už najmä mamám obvykle neostáva. Ivana Gáborík ale dokazuje, že všetko sa dá, ako dokazuje napríklad pravidelným cvičením. No celý rok trvalo, kým si s Mariánom našli čas aj na seba. 

Po dovolenke v Chorvátsku, kde si boli vyskúšať aj svoje čerstvo nadobudnuté kapitánske zručnosti riadenia lode, sú Gábríkovci späť v Trenčíne. A rozhodli sa využiť krásne počasie aj doma - vyrazili na rande na jednej z terás v meste. 

Ivana si dokáže nájsť čas aj na túto svoju veľkú záľubu:

​Pre Ivanu to bol dobrý dôvod nahodiť sa tentokrát nie pre fotenie, či Instagram, ale len pre seba a jej manžela. S jej dokonalou figúrou si na seba môže dať skutočne čokoľvek a vyzerá vždy fantasticky. Tentokrát stavila na pomerne konzervatívnu eleganciu - čierne nohavice, béžové tielko s ladiacou kabelkou a čierne sako. "Po viac ako roku sme sa s mužom vybrali na večeru, len my dvaja. Vzácne to chvíle. Podpätky museli byť!" napísala na Instagram k fotke pred zrkadlom a do instastories pridala aj fotku z auta s Mariánom za volantom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Na fotke z reštaurácie je zrejmé, že aj pán manžel bol týmto spoločným zážitkom nadšený a priam žiaril. Kto by ale čakal cukrovanie, objímačky či iné divoké nálady po tak dlhej dobe na rande, bude prekvapený. "Konečne sme sa porozprávali," prezradila Ivana a doplnila to vyrehotaným smajlíkom práve na znak toho, že rande bolo zjavne o inom, ako by niektorí mohli čakať.

Vysmiaty Gáborík na rande s Ivanou:

Instagram/IS

Ale každý, kto je rodič, to potvrdí - kým na nejaké tie intímnosti sa čas vždy nájde, nerušene sa porozrpávať je práve to najvzácnejšie, čo je doma s deťmi takmer nemožné. Ktovie, možno ale boli na pretrase aj plány na druhého potomka, čo je nepochybne u Gáboríkovcov téma, hoci možno ešte nie tak úplne horúca. Zatiaľ patria naplno svojej ročnej Belle, ktorá im ale zjavne už vie dať občas aj "opušťák".

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie