Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Je to kus chlapa! Princ Harry neobvykle odhalil svoje mužné telo počas športovania!
Zdielať na

Je to kus chlapa! Princ Harry neobvykle odhalil svoje mužné telo počas športovania!

Archívna reportáž

Prednedávnom princ Harry (37) tvrdil, ako ich v Montecite miestni obyvatelia "privítali s otvorenou náručou", a že sú súčasťou miestnej komunity. No susedia sa hneď ohradili a tvrdili, že ani náhodou súčasťou komunity nie sú. Ani jeho, ani Meghan a ich deti tam vraj na verejnosti nevidieť. "Je to také krásne miesto, kam sa chodí von, a oni sa nikde neukázali. Vojvoda zatiaľ nenavštívil ani Old Kings Road, bar s britským nádychom na hlavnom ťahu Santa Barbary," prezradil miestny obyvateľ pôvodom z Británie.

"Hovoril som so susedmi a princovo vyhlásenie ich nahnevalo. Harry a Meghan sa v susedstve neukazujú, nezapájajú sa do aktivít s ním spojených a nestali sa súčasťou komunity," dodal na potvrdenie svojich skúseností Harryho rodák. Princ sa to pokúša zrejme napraviť tým, že podľa posledných správ vstúpil do miestneho Santa Barbara Polo and Racquet Clubu. Hneď od začiatku mája, keď sa začala sezóna, mal v pláne zahrať s kamarátom Ignaciom "Nachom" Figuerasom, argentínskym multimilionárom, profesionálnym hráčom póla a modelom. Jeho spolužiak z Etonu, Andrew Bossom, ktorý je tiež nadšeným fanúšikom póla, povedal, že takýto krok "by bol pre neho obrovským krokom do miestnej komunity". Harry vraj trénuje na súkromnom pólo ihrisku, ktoré vlastní hotelový magnát Pat Nesbitt.

​Ako sa ukázalo, je to pravda. Práve v deň narodenín syna Archieho, 6. mája, sa ukázal na ihrisku póla v Santa Barbare. Tento nadšený hráč póla sa pri rozcvičke pred zápasom prezliekol do bieleho trička a divákom odhalil svoj trup. To sa skutočne nestáva často a preto TIETO fotky jeho mužnej a vypracovanej postavy okamžite obleteli svet. Azda je to aj vďaka pólu, ktorým sa udržiaval vo forme. Princ totiž hrával pólo už od detstva. Spolu s bratom princom Williamom a ich otcom princom Charlesom vyrastal na britských ihriskách či už ich súkromných, alebo verejných. Všetci traja sú vášnivými hráčmi tohto tradičného britského športu.

​Po príchode do Kalifornie však s týmto športom načas prestal. Až teraz sa pridal k tímu pólistov spolu so svojím dobrým priateľom Nachom, ktorý je nadšený, že môže princa Harryho privítať ako najnovšieho člena svojho pólo tímu Los Padres v Sanata Barbare. Ako uviedli v denníku The Sun, Nacho povedal pre KCLU: "Môj tím póla má platformu, v ktorej využívame šport na zvyšovanie povedomia o charitatívnych organizáciách. Harry bude súčasťou tohto tímu. Spolu s ním sme chceli, aby bol tento tím veľmi lokálny a aby preto vzdal hold južnej Kalifornii, pretože sa sem presťahoval a vzdal hold svojmu novému domovu. Bude to platforma pre veľa dobrých vecí, takže som veľmi nadšený, hrdý a poctený, že to môžem robiť s ním." Je až na počudovanie, prečo sa princ Harry ako vášnivý hráč póla nepridal k tímu už skôr.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie